Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2022 21:10 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 12:34

Numan Kurtulmuş: Anketlerde AK Parti açık ara birinci partidir

2023 seçimiyle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir, en yakın rakibinden 10-12 puan öndedir" dedi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Numan Kurtulmuş partililere '2023 seçimleri aslanın ağzındadır' uyarısında bulundu
Numan Kurtulmuş partililere '2023 seçimleri aslanın ağzındadır' uyarısında bulundu

Çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ile Hasan Kalyoncu üniversitelerinin iş birliğinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Çocuk Şenliği Kitap Fuarı'nı da gezen Kurtulmuş, daha sonra partisinin Şehitkamil Nikah ve Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

2023'te önemli bir seçim yapılacağını dile getiren Kurtulmuş, yapılan kamuoyu anketlerinde AK Parti'nin açık ara birinci çıktığını katılımcılara söyledi.

AK PARTİ BÜYÜK BİR DAVA HAREKETİNİN ADIDIR

Teşkilat olarak ciddi bir hazırlık yaptıklarını belirten Kurtulmuş, AK Parti'nin 4 temel özelliğinin olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Bunlardan birini kaybedersek yolumuz kaybederiz. AK Parti sadece bir siyasi partinin adı değildir. AK Parti büyük bir dava hareketinin adıdır. Büyük bir davanın bugünkü temsilcisidir. Davamızın iki temel ayağı vardır. Birisi içeride 84 milyona karşı olan sorumluluğumuz ve vazifemiz. Yani yeniden güçlü bir Türkiye'yi kurabilmektir. Bunun için canla başla çalışmaktır. Bu ayağımız sağlam şekilde yere basıyor.

Davası büyük ve güçlü Türkiye olan, Türkiye'de savunma sanayisini kurabilir, yeniden milli değerler üzerine yükselişimizi sağlayabilir, Akdeniz ve Karadeniz'de petrol bulur. Nice yıllardır yapılamaz dediğimiz şeyleri bugün yapar. Türkiye'nin otomobilini TOGG'u gerçekleştirir. Davası yeniden güçlü Türkiye olanlar, Ayasofya'yı ibadete açarak Müslüman milletin kıyamete kadar burada kalmasını sağlar. Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulması için Azerbaycan'a destek verir ve Türkiye'nin Kafkaslarda yeniden güçlü olmasını sağlar.

AK PARTİ EN YAKIN RAKİBİNDEN 10-12 PUAN ÖNDEDİR

Geldikleri yerin, gelinen noktaların ve gidilecek hedeflerin unutulmaması gerektiğinin altını çizen Kurtulmuş, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

Çok fazla bir süre kalmadı. Haziran 2023'e kadar gayretle çalışmak için kararlılık sizdedir, mücadele sizindir. Mahalle mahalle, köy köy, kasaba kasaba, sokak sokak dolaşarak meselemizi anlatacağız. 2023 seçimleri açık söylüyorum, aslanın ağzındadır. Bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Hani diyorlar ya, zannedersin ki kendileri birinci parti olmuş.

Şu anda bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir, en yakın rakibinden 10-12 puan öndedir. Çok şükür durum böyledir. Ama 50+1 gerekiyor, her gün artı 1 alarak yolumuza devam edeceğiz. Her gün yeni arkadaşlar, insanlar kazanacağız. İnsanlar siyasette başarıya oy verir, siyasette hizmet yapanlara oy verir. Ama insanlar oy verirken akıllarıyla hareket ettiği kadar gönülleriyle de hareket eder.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...