Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 19:24

Oğuzhan Asiltürk neden kafiledeydi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kıbrıs ziyareti sırasında Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün de yer alması dikkat çekmişti. Erdoğan, Asiltürk'ün neden kafilede olduğu sorusuna cevap verdi.

Oğuzhan Asiltürk neden kafiledeydi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Oğuzhan Asiltürk,KKTC

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47’nci yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu'na katılarak, milletvekillerine hitap etti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada KKTC’de müjdeyi açıklayacağını duyuran Erdoğan, milletvekillerine hitabında KKTC’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılacağını duyurdu. 

ERDOĞAN’IN ZİYARETİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Cumhurbaşkanı Erdoğan, onur konuğu olarak Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC ziyareti öncesinde havalimanında görüntülenen Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Asiltürk’ün uçaktan inişine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli eşlik etti.

ERDOĞAN'DAN ASİLTÜRK AÇIKLAMASI

Oğuzhan Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs ziyaretindeki kafilede yer alması dikkat çekmişti. Erdoğan bu konuyl ailgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Oğuzhan bey Kıbrıs Barış Harekatı döneminde Erbakan hocamızın en yakın çalışma arkadaşıydı. Harekatta üst düzey görev alan siyasilerden olduğu için Oğuzhan Asiltürk Beyi kafilemize katalım dedik
 

Oğuzhan Asiltürk neden kafiledeydi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Oğuzhan Asiltürk neden kafiledeydi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

KONGRE ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile Ramazan ayında bir araya gelmişti. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na kongre çağrısı yapmıştı. Asiltürk yaptığı açıklamada "İnşallah önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla Saadet Partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir" ifadelerine yer vermişti.

Oğuzhan Asiltürk neden kafiledeydi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...