Tgrt Haber
16 Nisan 2015 10:20

Okan Bayülgen'in annesi Doğu Perinçek'in danışmanı oldu

Vatan Partisi Genel Merkezi’nde dün yapılan üye katılım töreniyle ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in annesi avukat Doğudan Bayülgen partiye üye oldu. Bayülgen Genel Başkan danışmanlığı yapacak.

Okan Bayülgen'in annesi Doğu Perinçek'in danışmanı oldu
Okan Bayülgen, Doğu Perinçek, Vatan,Haliç,Atatürk,İstanbul,Okan Bayülgen,Doğu Perinçek,Türkiye Partisi

Bir süre siyasetle uğraşan Bayülgen iki partide kurucu olarak görev aldı. Demokrat Merkez Partide İstanbul İl Başkanlığı yaptı; Demokrat Türkiye Partisi’nde Genel Kurul Üyeliğini yürüttü ve 1995 seçimlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak katılan ilk kadın oldu. 
Bayülgen’in rozetini eski Savunma Bakanı Vatan Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Barlas Doğu taktı ve “Çağdaş kişiliğiyle uzun zamandır tanıyorum. Partimize üye olduğu için de gururluyum” ifadesini kullandı. Bayülgen’in İstanbul ve çevre illerden sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak görev alacağı öğrenildi. 
Güzel Haliç Lioness Derneği, Ulusal Birlik ve Dayanışma Derneği, Atatürk Öğrencileri Derneği kurucu başkanı olan Bayülgen halen bu derneklerin onursal başkanı. Müdafaa-i Hukuk Vakfı’nın yönetim kurulu üyeliğini de devam ettiriyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...