Tgrt Haber
30 Kasım 2021 17:09

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK konuşmasının ardından açıklamada bulundu. 3 Aralık'ta engelli öğretmen ataması yapılacağını duyuran Sözcü Çelik, Cumhur İttifakı'nın adayının sorulması üzerine "Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır." ifadesini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır
ak parti,myk toplantısı,ömer çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu..

İşte Çelik'in açıklamalarında satır başları;

"Üzücü bir haber Azerbaycan'dan geldi, orada da şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

"Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanımız engelli kardeşlerimizle bir araya geldiler. Buradaki mesajlar Türkiye'deki devrimi göstermektedir. Yine engelli kardeşlerimize dönük olarak altı çizili şekilde pozitif ayrımcılık yürürlüğe konulmuştur. Dünyada ilk defa engelliler için merkezi bir sınav yürürlüğe konulmuştur. Engelli vatandaşlarımızın mücadele hikayeleri bütün Türkiye'nin hikayesidir."

3 ARALIK'TA ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

"3 Aralık'ta engelli öğretmen ataması yapılacak. Bütün bu yaklaşımları bir yardım değil, hak olarak görüyoruz."

"Değerli arkadaşlarım bugün Adalet Bakanımız açıkladı. Yeni mahkemeler yürürlüğe girecek."

ATATÜRK'ÜN HİÇ YAYINLANMAMIŞ RÖPORTAJI

"Değerli arkadaşlar belki çok kısa oldu ama tarihimiz açısından çok önemli bir şeye değinmek istiyorum. İngiliz arşivlerinde Atatürk'ün bugüne kadar bilinmeyen İngiliz gazetesinde verdiği bir röportajı ortaya çıktı. Kapitülasyonlara hiçbir alanda izin verilmeyeceğini söylüyor."

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADAYI TABİİ Kİ CUMHURBAŞKANIMIZDIR"

Cumhur İttifakı'nın adayı tabi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

BÜLENT ARINÇ'IN AÇIKLAMALARINA CEVAP

Cumhur İttifakı'nın adayı tabiki Sayın Cumhurbaşkanımızdır. AK Parti'den de bir açıklama yapıldığı doğru değildir. Hemen hemen bütün il kongrelerimizde teşkilatlarımızla bir araya geldiğimiz her yerde bunu zaten güçlü bir şekilde açıklıyor. Tabanımızın, vatandaşlarımızın görüşü budur. Hiçbir gölgeli alan yoktur. Önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımız Cumhur İttifakı'nın adayıdır. Defalarca açıklandı. Bu apaçık bir gerçek.

ASGARİ ÜCRETTE SON DURUM

Bakanlığın çalışması devam ediyor. Hakkaniyetli bir asgari ücretin çıkması için enstrümanların değerlendirilmesi gerekiyor. MYK’da bu değerlendirildi. Hakkaniyetli, makul, sorun çözücü bir çerçeve önemli. Vatandaşlarımızla oturuyoruz görüşüyoruz. Pek çok krizi doğru siyasetler ile aşma deneyimine sahip bir kadroyuz. Kapsamlı bir değerlendirilme yapılmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...