Tgrt Haber
30 Temmuz 2022 19:55 - Güncelleme : 30 Temmuz 2022 20:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da açılan 6'lı masa pankartına dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da fındık fiyatlarını açıkladığı törende bir binaya asılan pankarta dikkat çekti. "Fındık dalda tekleme, 6'lı masa Ordu'dan oy bekleme" yazılı pankartı işaret eden Erdoğan, "Çok beğendim" yorumunda bulundu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da açılan 6'lı masa pankartına dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Muhalefet,CHP,Kemal Kılıçdaroğlu

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, fındık alım fiyatını 54 TL olarak açıkladığı Ordu'da toplu açılış töreninde bir binada asılan pankart dikkatinden kaçmadı. Törende bir an duraksayıp binaya bakan Erdoğan, "Fındık dalda tekleme, 6'lı masa Ordu'dan oy bekleme" pankartını okudu.

Pankartı okuduktan sonra, "Demin karşımda pankart gördüm. Fındık dalda tekleme, 6'lı masa Ordu'dan oy bekleme. Maşallah, benim Ordulum böyle işte. Haddini bildirir" ifadeleri kulllanan Erdoğan daha sonrasında pankartı çok beğendiğini söyledi.

"BUNLAR ELİT GÖRSE MERTEK SANACAK"

Erdoğan konuşmasının devamında muhalefete yönelik şu ifadeleri kullandı: 

Bunların eser namına bir müktesebatları bulunmuyor. Bizim yaptığımız projeleri sanki kendisi yapmış gibi sahipleniyorlar. Bunlar elit görse mertek sanacak. Bir zamanlar bu Bay Kemal SSK'nın başında değil miydi? SSK'yı batırmadı mı? Ne hale getirdi oraları. Şimdi hastanelerimizin her biri birbirinden güzel. Şimdi bir şehir hastenesi Ordu'ya yapıyoruz. Bu zata zaman zaman Bay Kemal diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendisi de kabul etti.

"YALAN SİYASETİNİ BIRAK DEDİK AMA DİNLETEMEDİK"

Ama seçimden sonra buna 'Emekli CHP Genel Müdürü'nü de eklemesi gerekiyor. Yıllardır kendisine, yalan siyasetini bırak dedik ama dinletemedik. Bunların milletin değerleri, dertleriyle ilgili bir dertleri yok. Sıkıntıya düştüklerinde bir köşeye çekilip kahvesini yudumladığını 15 Temmuz'da gördük. Bu kadar yüreksiz çıkmaları bize dokundu."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emin karyağız30 Temmuz 2022 20:18

Seninleyim reis

Sonraki Haber Yükleniyor...