Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2017 14:29

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: İstikrar için 'evet' diyoruz

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de bir hükümetin ortalama 16 ay ömrü olduğunu belirterek, istikrar için 'evet' diyeceklerini bildirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: İstikrar için 'evet' diyoruz
İstikrar, EVET,

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel atma töreni ve açılışlara katılmak üzere geldiği Antalya'da Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'i ziyaret etti. 

Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Eroğlu, Antalya'ya en fazla yatırım yapan ikinci bakanlık olduklarını söyledi. Son 5 yılda Antalyalılara 1 milyar 700 milyon liralık 110 müjde verdiklerini anlatan Eroğlu, bu müjdeler arasında gölet, sulama tesisleri, fidan üretimi, bal ormanı, gelir getirici tür ağaçlandırma faaliyetleri gibi yatırımların olduğunu belirtti.

Antalya'yı barajlar ve göletler şehri haline getirdiklerini vurgulayan Eroğlu, kentte en fazla su ihtiyacı olan yaz aylarında yağışın az olduğunu ifade ederek, bu nedenle barajların ve göletlerin çok önemli

"16 Nisan'da hep birlikte 'evet' mührünü vuracağız"

Referandumda milletin tarihi için önemli bir karar verileceğine vurgulayan Eroğlu, şu görüşlere yer verdi:

"Sözde, kararda milletindir' dedik. Sandıklar kuruluyor. Tarihimiz açısından çok önemli bir gün. Bir milat olacak. Bundan sonra 'Ekonomik krizler, anayasa kitapçığı fırlattıkça paramızın değeri düşsün, enflasyon canavarı alsın' o dönemler bitecek. Başbakan ile Cumhurbaşkanı arasındaki kavgalar bitecek. 1923'ten günümüze kadar 65 hükümet kurulmuş. Bir hükümetin ömrü ortalama 16 ay. 16 ayda bir hükümet ne yapacak? Hükümet kurma aşamaları, hükümet programının okunması, güven oyu alması derken 2 ay geçiyor. Tam bakan koltuğuna oturuyor, 'brifing alayım, bakanlığın giriş çıkış kapısını öğreneyim' derken bakıyor hükümet düşmüş. İstikrar için 'evet' diyoruz. Kararımız 'evet'. Güçlü, büyük Türkiye için, 2023 ve 2053 hedefleri için 'evet' diyoruz. 18 yaşında seçilme hakkı da getiriyoruz. 7 milyon genç var. Biz gençlerimize güveniyoruz. Başkaları güvenmesin. Gençler bizim başımızın tacı. İnşallah 16 Nisan'da hep birlikte 'evet' mührünü vuracağız." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...