Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2019 14:32

Rusya Devlet Başkanı Putin, Üçlü Zirve için Ankara'ya geldi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Türkiye-İran-Rusya Üçlü Zirvesi’ne katılmak üzere Ankara’ya geldi. Rus lider Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1,5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Üçlü Zirve için Ankara'ya geldi
vladimir putin,cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Türkiye-İran-Rusya Üçlü Zirvesi'ne katılmak üzere Ankara'ya geldi. Putin ve beraberindeki heyeti Ankara'ya getiren uçak, saat 13.37'de Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Putin'i havalimanında Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, valilik ve belediye yetkilileri karşıladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Çankaya Köşkü'ne gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. İkili görüşmenin ardından heyetler arası görüşmelere geçildi. İkili görüşmeler sonrasında liderler üçlü zirvede bir araya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...