Tgrt Haber
15 Ocak 2022 20:55

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu taburcu edildi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kovid-19 tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Partisi tarafından yapılan açıklamada ifadelerine de yer verilen Karamollaoğlu, "Cenabıhakk'a bir kez daha hamdolsun, sağlık durumum oldukça iyi" dedi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu taburcu edildi
Saadet Partisi,Temel Karamollaoğlu,Kovid-19,koronavirüs

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Kovid-19 tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildiği bildirildi.

Partiden yapılan açıklamada, Karamollaoğlu'nun taburcu edildiği, istirahat sürecinin evde devam edeceği belirtildi.

4 Ocak'ta Kovid-19 testi pozitif çıkan Karamollaoğlu, tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırılmıştı.

SAĞLIK DURUMUM OLDUKÇA İYİ

Partiden yapılan açıklamada, Kovid-19 tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilen Karamollaoğlu'nun ifadelerine yer verildi

Başta doktor, hemşireler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileten Karamollaoğlu, herkesi sevgi ve muhabbetle selamladı.

Karamollaoğlu, "Cenabıhakk'a bir kez daha hamdolsun, sağlık durumum oldukça iyi. Bugün hastaneden taburcu oldum. Birkaç gün daha evimde istirahatime devam edeceğim." bilgisini paylaştı.

Temel Karamollaoğlu, sürecin başından itibaren dualarını eksik etmeyen, selamlarını ileten, bizzat hastaneye gelerek şifa temennilerini paylaşan teşkilat mensuplarına ve toplumun her bir kesiminden vatandaşlara teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...