Tgrt Haber
08 Nisan 2014 19:07

Saadet Partisi'nden AK Partili başkana sürpriz ziyaret

30 Mart yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Yahyalı Belediye Başkan adayı olan M.Fatih ERDOĞDU ve beraberindekiler, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Saadet Partisi'nden AK Partili başkana sürpriz ziyaret
yahyalı, ziyaret, esad öztürk, Fatih Erdoğdu,

Ak Partili Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e başarılar dileyen Erdoğdu, seçimi Kazanan Öztürk'e beraberindeki heyet ile tebrik ziyaretinde bulundu. Dostluk ve kardeşlik içinde geçen görüşmede, artık büyük sorumluluğun Sayın Başkan ÖZTÜRK'ün omuzlarında olduğunu vurgulayan Erdoğdu, ''Başkandan hiç kimseyi ayrıştırmayan adil bir yönetim beklediklerini'' söyledi. Başkan Esat ÖZTÜRK ise; Yahyalı Belediyesi'nin tüm Yahyalının belediyesi olacağını ve kesinlikle zengin fakir ayrımı yapmayacaklarını vurguladı.

'DAVAM' KİTABI HEDİYE EDİLDİ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı M. Fatih ERDOĞDU, başkan Öztürk'e  Merhum Necmettin Erbakan'ın DAVAM adlı Kitabını hediye etti ve kitabın arka kapağında yer alan şu mısraları okudu. "Bizim davamız İslam'dır. Gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktır. Hedefimiz Hak nizamı hâkim kılmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Yolumuz cihattır. Yolumuz ikna metodudur.İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam ile mümkündür.İslam ise Allah yapısıdır.Dolayısıyla mükemmeldir, eksiklik ve fazlalık kabul etmez.Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz.İster gecenizi gündüze katıp çalışın, ister yan gelip yatın. Bu hak davanın başarısını ne bir gün öne alabiliriz ne de bir gün geciktirebiliriz. Bütün mesele bu şerefli davada nasıl imtihan vereceğimizdir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...