Tgrt Haber
14 Ağustos 2021 15:40

Selin en dehşet anları sosyal medyada böyle paylaşıldı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel felaketine ilişkin sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler ortaya çıktı. Ezine Çayı’ndan taşan suların ilçeye yuttuğu anlar anbean kameralara yansıdı, görüntülerde vatandaşların korkusu felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

Selin en dehşet anları sosyal medyada böyle paylaşıldı
Kastamonu,,Sel,,Felaket,,Bozkurt,

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde, Ezine çayının taşma anı, ilçenin sular altında kaldığı selin en dehşet anları sosyal medyada paylaşıldı. 

GENÇ KIZIN YÜREK BURKAN HAYKIRIŞI

Sel sularını gören genç bir kız ‘Babam nerede babam’ diyerek yanındaki feryat ederken yanındaki bir kişi ise ‘ben size kaçalım dedim’ demesi felaketin boyutlarını gösterdi. 37 kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu’da Ezine Çayı üzerinde bulunan köprüleri tıkayan tomruklar sebebi ile Bozkurt ilçesi sel afetini yaşadı. Yer yer 3 metre yükselen sularda arabalar sürüklendi, birçok ev ve işyeri sular altında kaldı. 

"BABAM ŞU ANDA NE YAPIYOR"

Selin en dehşet anlarını ise vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştı. Sokaktan araçların kornalar çalarak geçtiği görüntülerde balkona çıkan genç bir kız selden habersiz ‘ne var’ demesinden saniyeler sonra sel suları sokakları dolduruyor ve genç kız bu sefer ‘babam nerede babam’ diyerek ağlamaya başlıyor.  Görüntülerin devamında ise bir kadın ‘ben size kaçalım dedim’ diyerek feryat ediyor. Babasını merak eden genç kız ‘Yollar tıkandı. Babam şu anda ne yapıyor’ diyerek yanındakilerle konuşmaya çalışması dikkat çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...