Tgrt Haber
06 Aralık 2021 17:55

Son dakika: Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kurulacak

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kurulacak. Siyaset Akademi Vakfı'nın başkanı ben olacağım" dedi.

Son dakika: Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kurulacak
Devlet Bahçeli,Alparslan Türkeş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de Alpaslan Türkeş Siyaset Akademisi ile soruya cevap verdi. Bahçeli, Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı’na ilişkin soru üzerine, “Alpaslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı Başkanı ben olacağım. Hayırlı olsun” dedi.

TÜRKEŞ ANMASINDA KAVGA ÇIKMIŞTI

Ankara Yenimalle’de bir kongre merkezinde Ahmet Kutalmış Türkeş, babası için etkinlik düzenlemişti. Düzenlenen etkinlikte ortalık bir anda karışırken iki grup arasında kavga çıkmıştı. Nedeni henüz öğrenilmeyen kavgada masa ve sandalyeler havada uçuşmuştu.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel'in yaşanan kavganın ardından paylaştığı mesaj ses getirmişti:

Dün Başbuğumuza ihanet edip bugün Milliyetçi-Ülkücü harekete saldırmayı meslek edinenler şunu iyi bilsin ki ülkücüler dimdik ayakta ve hepsinin hesabını bir bir sormaya devam ediyor.

YAVAŞ'A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Partisinin TBMM'deki grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da Alparslan Türkeş anmasında çıkan kavgadan Mansur Yavaş'ı sorumlu tutarak, "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir" demişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...