Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ekim 2021 13:03

Son dakika! Bahçeli'den terör tepkisi: PKK hem Türk hem Kürt düşmanı

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'ye sert sözlerle yüklendi. HDP'ye destek vermenin PKK ile ortaklık olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, ABD yönetimine de teröristler ile Türkiye arasında tercihini yapması çağrısında bulundu. Kadına yönelik şiddet sorununa da değinen Bahçeli, "Masum bir kadına el kaldırmak elbette alçaklık, katilliktir. Bu sorun çözülmeden hayat bize zindandır" ifadelerini kullandı.

Son dakika! Bahçeli'den terör tepkisi: PKK hem Türk hem Kürt düşmanı
devlet bahçeli,mhp

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen "Analar Bacılar Kurultayı"nda konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"HDP EŞİTTİR PKK"

"Anneler PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin binasının önünde eyleme başlamıştır. Anneler nöbete girmişlerdir. İlk oturma gününden bugüne kadar süreç içerisinde korkuyu yenen pek çok anne katılmıştır. 22 Ağustos 2019 tarihinde ilk taş atılmış, irade gösterilmiştir. Üçüncü yılına giren evlatlarını terörden kurtarmak isteyen, haklı ve cesur anaların sayısı artmıştır. Bu direniş ve eylem hali dalgalar halinde yayılmıştır. Dağa zorla, tehditle veya kaçırılanlardan 32'si dönmüştür. HDP PKK'nın ikmal organıdır. HDP'nin ön kapısından giren arkadan silahlanarak terörist kamuflajıyla çıkmaktadır.

HDP'ye destek PKK ile ortaklıktır. Bugüne kadar silahlı bir terör örgütüne terörist yetiştiren bir parti görülmemiştir. PKK'nın HDP isimli ayağı kapanmalıdır. 

PKK hem Türk hem Kürt düşmanıdır. Ez cümle insanlık düşmanıdır. Kurşunla düşeceğinize analarınızın kucağına düşün.

Son dakika! Bahçeli'den terör tepkisi: PKK hem Türk hem Kürt düşmanı

BIDEN'A ÇAĞRI: TARAFINI SEÇ

Teröre yardım ve yataklık yapan muasım güçler Türk milletinin sabrını zorlamasınlar. Türkiye2nin Suriye'deki varlığını ABD'ye tehdit olarak değerlendiren ve Temsilciler Meclisiene yazıya döken Biden yönetimi karar vermelidir. ABD terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye ile mi müttefiktir? ABD Suriye'den çekiliyormuş geriye 900'e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalandır. Terör örgütlerinden sözde kara gücü oluşturduktan sorna niye kalacaktır. ABD'nin bayrağı altında hain planlar yapan teröristler vardır. Caniler sınırlarımızın mücabir bölgelerindedir.

KADINA ŞİDDETE TEPKİ

2020 yılında 550 kadın cinayete kurban gitmiştir. 2021'in ilk 9 ayında 100 yakın kadın hayatını kaybetmiştir. İslam samimiyettir, masum bir cana kıyan bütün insanlara kastetmiştir. Kadınların katiline seyirci kalamayız. Masum bir kadına el kaldırmak elbette alçaklık, katilliktir. Bu sorun çözülmeden hayat bize zindandır. Kadın şiddetine son vermeden demokratik ve insani gelişmeyi tam olarak gerçekleştiremeyiz.

Analarımız yoksa yarınımız yoktur, bazılarımız yoksa devamlı aksayacağız. Ayırmayız, dışlamayız. En başta şehit analarımızı, gazi analarımızı saygıyla selamlıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...