Tgrt Haber
23 May 2022 20:35 - Güncelleme : 24 May 2022 07:22

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Artık benim için yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-16'lar konusunda Türkiye'yi ABD'ye kötüleyen Yunanistan'a tepki göstererek, ''Bundan sonra benim için Miçotakis diye birisi yok.'' dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Erdoğan'dan Miçotakis'e tepki
Erdoğan,Miçotakis,Yunanistan,F-16
Erdoğan'dan Miçotakis'e tepki

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun bir gündem ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplandı. Beştepe'deki toplantıda iç ve dış gelişmeler masaya yatırıldı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu da öncelikli gündem maddesi olarak ele alındı.

Ege ve Akdeniz’de provokasyonlara imza atan Yunanistan, Erdoğan’ın gündemindeydi. F-16’ları Türkiye’ye vermeyin düşüncesini ABD’ye aşılayan Yunanistan kredisini tüketti.

ABD'YE MESAJ

Erdoğan, ''Şu anda AB ülkelerine 400 milyar Avro borcu olan bir Yunanistan var. F-16'ları Türkiye'ye vermeyin diye ABD'ye telkinde bulunan bir Yunanistan ile karşı karşıyayız. Bundan sonra benim için Miçotakis diye birisi yok. ABD herhalde Yunanistan'ın lafına göre hareket etmeyecektir.'' dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...