Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2015 14:25

Taner Yıldız, '13 gün dayanamadılar'

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, HDP'li iki bakanın istifasına ilişkin '13 gün dayanamadılar' yorumunda bulundu.

Taner Yıldız, '13 gün dayanamadılar'
taner yıldız,

Taner Yıldız, Kayseri Valiliğince Gültepe Kültür Merkezi sergi salonunda düzenlenen bayramlaşma programı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin "HDP'li iki bakanın istifasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Yıldız, şunları söyledi:
13 GÜN DAYANAMADILAR
"Ülkeye bakan olarak hizmet etmek, 'Ben öyle kapıdan içeri girdim bir bakayım ne var ne yok' deyip çıkarak olmaz. Bizim 13 yıldan beri büyük bir sevdayla bu ülkeye hizmet ettiğimiz Bakanlar Kurulunda onlar neredeyse 13 gün dayanamadılar. Teröre alamadıkları tavırla beraber Bakanlar Kurulunda bu yöntemlerini devam ettiremediler.
BUNU ÇOK SÜRPRİZ OLARAK GÖRMEMEK LAZIM
Bunu çok sürpriz olarak görmemek lazım. Bir seçim hükümetinde kendilerine tevdi edilen görevi öz iradeleriyle kabul ediyor olmalarına rağmen, operasyonların neredeyse durdurulmasını isteyecek tarzda bir Bakanlar Kurulu üyesi düşünülemez. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...