Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2017 18:21

TBF'den Ergin Ataman'a şok ceza

TBF Disiplin Kurulu, Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'a 3 müsabakadan men ve 20 bin lira para cezası verdi.

TBF'den Ergin Ataman'a şok ceza
tbf, ergin ataman, ceza,

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş maçında diskalifiye edilen Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'a 3 maç men cezası verdi.

TBF'den yapılan açıklamada, Ataman'ın 3 Mayıs Çarşamba günü oynanan maçın görevlilerine yönelik kaba, alaycı, küçük düşürücü söz ve hareketleri sebebiyle, hareketin şiddeti ve ağırlığı da dikkate alınarak, 3 maç men ve 20 bin lira para cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

Ataman, Darüşşafaka Doğuş maçının bitimine 5 dakikada 50 saniye kala, karşılaşmanın hakemlerine itirazı dolayısıyla 2 teknik faul alarak diskalifiye edilmişti.

Tecrübeli başantrenör, aldığı bu cezayla normal sezonun son iki maçı (Anadolu Efes ve Demir İnşaat Büyükçekmece) ile play-off çeyrek final serisinin ilk karşılaşmasında takımın başında yer alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...