Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 01:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

AK Parti İl Kadın Kollarına Nihal Gökten seçildi

AK Parti İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, Merinos AKKM’de bulunan Osmangazi Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti İl Kadın Kollarına Nihal Gökten seçildi
AK Parti İl Kadın Kolları,Nihal Gökten,Emine Yavuz Gözgeç

Tek liste ile girilen kongre sonucunda delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Nihal Gökten, Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa eden Emine Yavuz Gözgeç’ten görevi devraldı.
AK Parti İl Kadın Kolları’nda Nihal Gökten dönemi başladı. Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımı ile gerçekleşen il kongresi sonucunda Gökten, yeni il kadın kolları başkanı oldu. Kongreye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanı sıra milletvekilleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları temsilcileri ile partililer katıldı. Kongre sonunda oy kullanan 414 delegenin tamamının desteğini alan Nihal Gökten, görevi Emine Yavuz Gözgeç’ten devraldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, kadınların önemine vurgu yaptı. Torun, AK Parti il teşkilatlarının her seçimi, her kongreyi coşkulu bir şekilde geçirdiğini belirterek, “Bu coşkumuz, bu birlikteliğimiz başarıyı ve hizmetleri beraberinde getiriyor. Teşkilatlarımızın belkemiği konumundaki kadınlarımız, bugünkü coşkularıyla bizleri yeniden gururlandırdılar. Hep birlikte önemli bir süreci daha geçirdik ve genel seçimler için aday adaylarımızın başvuru sürecini tamamladık. Bu seçimlerde de partimize gösterilen büyük teveccüh hepimizi sevindirdi. Aday adaylarımızın içinde kadınlarımız da hem nitelik hem de nicelik bakımından önemli bir yer teşkil ediyor. Hepsi bizleri Ankara’da en iyi şekilde temsil edebilecek isimler. Bayanlarımızın ülkelerine hizmet etmek için bu kadar istekli, bu kadar şevkli olması bizleri gururlandırıyor. Önümüzde yine çok önemli bir seçim var. Yeni Türkiye’nin kapılarını açacak olan bu seçimde inanıyorum ki kadınlarımızın büyük desteği ile gerekli başarıyı yakalayacağız” dedi.
Öte yandan il kadın kolları yeni yönetim kurulunda, “Nihal Gökten, Arzu Parlak, Aynur Aydın, Ayşe Arıel, Ayşen Bozkurt, Ayşenur Nevruzoğlu, Betül Şenlik, Beyhan Yıldırım, Dilşad Kafadar, Ebru Dural, Emine Koten Eldemir, Esin Uzun, Esra Durmuş, F.Betül Şensoy, Fikriye Akşit, Gülay Topkıran, Gülay Ünal, Gülbeyaz Çakır, Gülşen Yıldız, Gülümser Atalay, Günay Çakıcı, Hacer Korkmaz, Hatice Sevindik, Havva Karaman, Kadriye Yeni, Kamile Orhan, Kevser Öztürk, Melike Ayhan, Munise Acar, Nadire Ülker, Nazifer Arık, Nazmiye Aydın, Nesrin Arçevik, Neşe Başsoylu, Nihal Meriç, Nilgün Ul, Nurgül Hemitli, Özlem Sidat, Saime Arı, Selime Haydarlıoğlı, Selime Yavuz, Selma Türk Ayçetin, Semiha Ahretlik, Sevdanur Duman, Sevim Kişisel, Süheyla Topuz Şanlı, Şaduman Aksoy, Şerife Meral Uysal, Zeliha Colfaoğlu” isimleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...