Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2014 17:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

Bakan Efkan Ala'dan sandık çağrısı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'un Aşkale ilçesinde halka seslenişinde 'O sandık one minute demektir' dedi.

Bakan Efkan Ala'dan sandık çağrısı
bakan ala, efkan ala, bakan efkan ala, efkan ala one minute,

Erzurum'un İspir ve Pazaryolu ilçelerinde ziyaretlerde bulunduktan sonra helikopterle Aşkale ilçesine geçen Bakan Ala, burada ilk olarak Kent Güvenlik Merkezinin açılış törenine katıldı. Program sonrası AK Parti İlçe teşkilatının önünde organize edilen miting programında halka hitap eden Bakan Ala, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi.
30 Mart yerel seçimlerinin sadece mahalli seçimler olarak düşünülmemesi gerektiğini belirten Bakan Ala, AK Parti'ye oy vermeyin diyenler için, “Bu millet neden AK Parti'ye oy vermesin. Benim sizlerden bir istirhamım var. Bu istikrarı bu gücün neler yaptığını görüyorlar. Dışarıdan ve içeriden işbirliği içinde örselemeye çalışıyorlar. Değişik taktiklerle sizlere geliyorlar. Kimisi kapı kapı dolaşarak AK Partiye oy vermeyin diyorlar. AK Partiye başörtüsünü serbest bıraktı diye mi oy vermeyelim. Kuran-ı Kerim-i okullarda serbest bıraktı diye mi oy vermeyelim. Üçüncü köprü için mi oy vermeyelim. Hazreti Peygamberimizin hayatını öğreniyor diye mi oy vermeyelim. Hızlı tren için mi oy vermeyelim. Havalimanı için mi oy vermeyelim. KÖY-DES için mi oy vermeyelim. Köylere yol, su, elektrik götürüldü diye mi oy vermeyelim." dedi. Bakan Ala, hükümeti yıpratmak için işbirliği içerisine girenlerin olduğunu belirterek, “İşbirlikçiyi buluyoruz, onu bertaraf ediyoruz başka birini buluyorlar. Baktılar ki kardeşlik projesi, uluslararası ilişkilerde aldığımız inisiyatifler Türkiye lehine 30 Mart'ta da bu millet bu sandıktan bu partiyi çıkaracak, bu belediye başkanlarını çıkaracak o zaman dediler ki bir taarruz daha. Çünkü o istikrarın o sandığın bizim muhalefetimiz falan bilmiyor ama onlar biliyor. O sandık one minute demek. Dur bir dakika demek” diye konuştu.
Bakan Ala halka hitabının ardından esnaf ziyaretinde bulunarak Aziziye ilçesine geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...