Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2015 20:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

FSM'de yeni dönem, gişeler kalktı, yeni sistem devrede!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ücret toplama sisteminde gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı ve yeni sisteme geçildi.

FSM'de yeni dönem, gişeler kalktı, yeni sistem devrede!
kgs, ogs, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişeler, fsm gişeleri

İstanbul'un trafik yükünü omuzlayan iki köprüden biri olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar sona erdi ve ücret toplama işleminde yeni bir döneme geçildi. Bu akşam saat 16.30'dan sona eren çalışmaların ardından köprüdeki trafik akışı normale döndü.

Yeni düzenlemeyle, geçişler her şeridin üzerinde bulunan OGS ve HGS tanıyıcılarla yapılabiliyor.

25 Ocak'ta Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki ücret toplama sisteminde başlatılan çalışmalar, bu akşam saat 16.30'dan itibaren tamamlanarak, köprüdeki trafik akışı normale döndü. Yeni düzenlemeyle, sürücüler, köprü geçişlerini, her şeridin üzerinde bulunan OGS ve HGS tanıyıcılarla yapabiliyor.

FSM Köprüsü'ndeki çalışmalar kapsamında, serbest geçiş ücret toplama sistemi için köprü gişe alanındaki kanopiler ve gişe adaları kaldırıldı. Yapılan düzenlemeyle, sürücüler 5 şeritli yolda şerit değiştirmeden ilerleyerek köprüye girmeye başladı. Etiler kavşağından gelen katılımla birlikte 6'ya çıkan şerit sayısının, köprünün hemen girişinde 4 şeride düştüğü görüldü. Eskiye oranla FSM Köprüsü trafiğinde nispeten iyileşme olduğu gözlemlendi.

Yeni düzenlemeyle, ücretlendirme, araçların OGS veya HGS geçişine yönelmesine gerek kalmadan, her şeridin üstündeki tanıyıcı sistemle yapılıyor.
FSM'de yeni dönem, gişeler kalktı, yeni sistem devrede!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...