Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Şubat 2021 19:20

Twitter'dan Devlet Bahçeli'ye sansür

Twitter, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere tepki gösterdiği bazı paylaşımlarını sansürledi.

Twitter'dan Devlet Bahçeli'ye sansür
devlet bahçeli,twitter

Twitter, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere tepki gösterdiği bazı paylaşımlarını kısıtladı.

MHP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Boğaziçi Üniversitesinin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri sayın Bahçeli’nin bazı paylaşımlarına twitter kısıtlama getirmiştir. Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden twitter buna tepki göstermiştir. Boğaziçi üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve twitter ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir."

BAHÇELİ'NİN SANSÜRLENEN TWEETİ
Bahçeli'nin sansürlenen tweetinde ise şu ifadeler yer alıyordu;

“Sırtlarını ajanlara, zalimlere ve karanlık çevrelere dayamış olanlar evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır. Yasa dışı eylemleri diğer üniversitelere teşmil etmek için kuyruğa girenler bunun bedelini acıklı şekilde ödemelidir”

Twitter'dan Devlet Bahçeli'ye sansür

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...