Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2022 11:04 - Güncelleme : 06 May 2022 13:14

Bakan Soylu ile Özdağ arasında tansiyon yüksek: İçişlerine yürümek istedi, polis engelledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, "Soros çocuğu, operasyon çocuğu" gibi ifadeler kullanmıştı. O açıklamalar üzerine Özdağ, İçişleri Bakanlığının önüne yürümek istedi. Polis ekiplerinin engellemesiyle karşılaştı.

Bakan Soylu ile Özdağ arasında tansiyon yüksek: İçişlerine yürümek istedi, polis engelledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in konuğuydu. Bakan Soylu, son dönemde mültecilerin geri gönderilmesi üzerine çıkışlar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a sert şekilde yüklendi. Bakan Soylu, Özdağ hakkında "Soros çocuğu, operasyon çocuğu" gibi ifadeler kullandı.

Özdağ, kendisine "Soros ve operasyon çocuğu" gibi ifadelerle seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya meydan okudu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığına tek başına geleceğini açıklamıştı.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1522486805857284098

“HER İPİNİ KOPARAN TÜRKİYE’YE GELEMEZ”

Soylu ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nın önünde buluşmak istediğini dile getiren Özdağ, sabah saatlerinde partililerle birlikte Meclis'in önünden bakanlık binasına yürümek istedi. Ancak bakanlığın önüne yürümek isteyen Özdağ, polis ekiplerinin engellemesiyle karşılaştı. Bakanlık önüne gitmesine izin verilmeyen Özdağ, yaptığı basın açıklamasında "Burası dünyanın lunaparkı değil. Her ipini koparan Türkiye’ye gelemez" ifadelerini kullandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
test 8 Mayıs 2022 23:12

sdsd

Sonraki Haber Yükleniyor...