Tgrt Haber
18 May 2022 13:54 - Güncelleme : 18 May 2022 14:06

Ümit Özdağ Twitter’da FETÖ liderini neden takip ettiğini açıkladı

Son dönemde kaçak göçmen ve Suriyelilere yönelik açıklamaları ile gündeme oturan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter’da bir kullanıcının FETÖ lideri Fethullah Gülen’i neden takip ettiği sorusuna cevap verdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Ümit Özdağ Twitter’da FETÖ liderini neden takip ettiğini açıkladı
Ümit Özdağ,FETÖ,twitter

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, son dönemde kaçak göçmenlere ve Suriyelilere yönelik söylemleri ile siyasette yeni bir polemik oluşturdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile karşı karşıya gelen Özdağ, katıldığı televizyon programlarında açıklamalarına gelen tepkilere rağmen devam ettirdi. Millet İttifakı ve 6’lı masaya yönelik çıkışları ile de dikkat çeken Özdağ sosyal medya uygulaması olan Twitter’ı oldukça aktif kullanıyor.

FETÖ LİDERİNİ NEDEN TAKİP ETTİĞİ SORULDU

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın KHK’lılara yönelik sözlerine alıntılı tweet atan Özdağ, tepki gösterdi. Bu tweetin altına yorum yapan bir kullanıcı ise Özdağ’ın Fetullah Gülen’i Twitter’dan takip ettiği bir ekran görüntüsünü alarak Özdağ’a “Seni çok seviyoruz ama bu ne hocam ayıp oluyor” dedi. 

https://twitter.com/umitozdag/status/1526586769310945280

“TERÖRİSTLERİ İZLERİM”

Ümit Özdağ bu paylaşıma “Ben terörizm uzmanıyım. Teröristleri izlerim” cevabını verdi.

Ümit Özdağ Twitter’da FETÖ liderini neden takip ettiğini açıkladı

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...