Tgrt Haber
09 May 2022 21:26 - Güncelleme : 09 May 2022 22:06

Ümit Özdağ’a protesto şoku! Üniversite öğrencileri tepki gösterdi!

Sığınmacı ve kaçak göçmenlere yönelik çıkışları ile son dönemde oldukça çok konuşulan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara’da katıldığı bir üniversite panelinde protesto edildi. Bir grup üniversite öğrencisi Özdağ’a tepki gösterirken özel güvenlik görevlileri protesto gösterisinde bulunanları dışarı çıkardı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacı ve kaçak göçmenlere yönelik söylemleri ile siyasette yeni polemiğin fitilini ateşledi. TGRT Haber canlı yayına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özdağ’a sert sözlerle tepki gösterirken ikili arasında yaşanan ağır açıklamalar gündemdeki sıcaklığını koruyor.  Hükümet kanadından Bakan Soylu’ya destek mesajı ve ziyaretleri gerçekleştirilirken Özdağ’a bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere ‘sığınmacılara yönelik’ siyasetteki söylemlere tepki gösteren Erdoğan, “gönüllü dönüşün” önemine dikkat çekti.

ÜNİVERSİTEDE ÖZDAĞ PROTESTO EDİLDİ

Katıldığı televizyon programları ve paneller ile ‘sığınmacılara ve kaçak göçmenlere’ yönelik söylemlerinden vazgeçmeyen Ümit Özdağ, protesto edildi. Ankara’da bir vakıf üniversitesinde söyleşiye katılan Özdağ,bir grup öğrenci tarafından tepki gördü. 

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ DIŞARI ÇIKARDI

Ancak Özdağ'ın konuşması sırasında salonda aniden ayağa kalkan bazı öğrenciler "Faşizme karşı omuz omuza" sloganları atmaya başladı. Özdağ'ı protesto eden öğrenci grup, özel güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkartıldı.
 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Muhsin bey10 Mayıs 2022 08:44

Sn. Soylu'ya koftiden racon kesmeye kalkan Ümit Özdağ'ın hakkından gelen öğrencilere helal olsun.

Yok birsey10 Mayıs 2022 00:00

Bunu nasıl parti.baskani olarak seçmişler resmen korku filmlerindeki aktörlere benziyor

Sonraki Haber Yükleniyor...