Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2022 14:37 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 15:03

Son dakika! Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'nun 'zam talebi' iddialarına cevap: Cumhurbaşkanımız artış talep etmedi

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40,4 oranında zam istediği iddiasına cevap verdi. Ünal, "Cumhurbaşkanımız artış talep etmedi" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'nun 'zam talebi' iddialarına cevap: Cumhurbaşkanımız artış talep etmedi
CHP,Kemal Kılıçdaroğlu,Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti,Zam

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı hakkında iddialarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Erdoğan'ın maaşına herhangi bir zam talebinin olmadığının altını çizen Ünal, "Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama" dedi.

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başlıkları:

Konu Cumhurbaşkanımızın ödeneğinin artırılması değil. Cumhurbaşkanımızın böyle bir talebi olmadı. Emekli maaşlarının endeksli olmasından dolayı, eski Cumhurbaşkanları, milletvekillerinin emekli maaşlarına yansıtılmak zorunda kalındı.

"ART NİYETLİ VE ÇİRKİN BİR AÇIKLAMA"

Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama. Bunu kendileri de biliyor. İYİ Partili, CHP'liler ile bu konu konuşuldu. Emekli maaşlarını Cumhurbaşkanımızın bütçesine endeksli olmaktan çıkaralım. Buyursunlar, buradan çağrı yapıyorum.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında konuşan CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40,4 oranında zam istediğini iddia etmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...