Tgrt Haber
23 May 2014 12:40

Vali Mutlu, 'Yaralanan vatandaş hayatını kaybetti'

İstanbul Valisi Mutlu, Okmeydanı'nda dün gece yaşanan bombalı saldırıda yaralanan vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Vali Mutlu, 'Yaralanan vatandaş hayatını kaybetti'
İstanbul Valisi, Avni Mutlu, okmeydanı, bombalı saldırı,

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Okmeydanı'nda dün gece yaşanan bombalı saldırıda yaralanan ve kimliği henüz belirlenemeyen vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Mutlu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi'nin ardından gazetecilerin Okmeydanı'nda dün yaşanan olaylara ilişkin sorularını cevapladı. Bir soru üzerine, Okmeydanı'nda dün gece bombalı saldırıda 7 polis memurunun, parçaların isabet etmesi sonucu muhtelif yerlerinden yaralandığını belirten Mutlu, şu bilgileri verdi:
"Orada olan vatandaşımız da yüzüne isabet eden parça tesirli materyal sonucunda bugün hayatını kaybetti. Dün yaralanan polis memurlarımız tedavilerinden sonra ayrıldı. Bir polis memurumuz da daha sonra ayağından tabanca ile yaralanmıştı. Toplam yaralı sayımız, memurlar itibariyle 8. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımızın yanında bir vatandaşımız daha vardı, onun durumu hayati tehlike arz etmiyor. Onu da yaralılarımız arasına kattığımızda biri sivil toplam 9 yaralımız var." İstanbul Valisi Mutlu, hayatını kaybeden vatandaşın şu ana kadar kimliğinin belirlenemediğini ifade ederek, "Şu anda kimliği yok. Bu vatandaşımızın kimliği ile ilgili incelemeleri emniyetimiz araştırıyor. Dün akşamdan bu yana kimlik tespitini yapmaya çalışıyoruz. Henüz belirlenmiş değil. Ama kimliğini mutlaka bir şekilde belirleyeceğiz ve açıklayacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...