Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2015 17:50

Yanal patlaması, 'Sen de her gün İstanbul’a gittin'

İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon sonu ani bir kararla yollarını ayırdıkları eski teknik direktör Ersun Yanal hakkında konuştu.

Yanal patlaması, 'Sen de her gün İstanbul’a gittin'
ersun yanal, ibrahim hacıosmanoğlu,

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon sonu ani bir kararla yollarını ayırdıkları eski teknik direktör Ersun Yanal’ı sert sözlerle eleştirdi. Constant’ın kadro dışı kalması ile ilgili Yanal’ın Gineli yıldızı infaz ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Ersun Hoca, Constant’ın izinli gününde Batum’a gitmesini kafaya taktı. Kardeşim, sen de her gün İstanbul’a gittin, biz sana bir şey demedik. Bence Yanal bu olayı çok abarttı” diye konuştu.

"MEHMET EKİCİ'NİN BİLE YEDEK OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"
Yanal ile yolların ayrılmasında sıfırdan takım kurmak istemesinin büyük rolü olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, “8 oyuncu talep etti. Düşünün, Mehmet Ekici’nin bile yedek olabileceğini söyledi. Böyle olunca ipler koptu. Ben her sene sıfırdan takım kuramam ki” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...