Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2021 16:38

Yangın enkazından çıkan 8 bilezik sahibine teslim edildi

Jandarma tarafından Akseki'deki yangında yıkılan evin enkazında bulunan 8 bilezik sahibine verildi. Bileziklerin sahibi duygulu anlar yaşadı.

Yangın enkazından çıkan 8 bilezik sahibine teslim edildi
Yangın,bilezik

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı komando birlikleri, Antalya'nın Akseki ilçesindeki yangında yıkılan bir evin enkazında buldukları 8 bileziği sahibine teslim etti. Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birlikler Kepezbeleni Mahallesi'nde 29 Temmuz'da başlayan yangında zarar gören ve yıkılan evlerin enkazlarının kaldırılmasında da görev alıyor.

Yangınlara müdahale eden, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışma yürüten jandarma ekipleri, yanan evlerde kullanılabilecek durumdaki eşyaların çıkarılması için de vatandaşlara yardım ediyor. Kepezbeleni Mahallesi'nde ikamet eden Süleyman Kılıç'ın yangın nedeniyle yıkılan evinin enkazında 4'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada 8 bilezik bulundu.

Bileziklerini komandolardan teslim alan Kılıç, komandolara teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...