Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2013 12:13

Yavaş, 'Tüm Ankaralıların başkanı olmak istiyorum'

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bir Ankaralı olarak tüm Ankaralıların başkanı olmak ve Ankara'yı bir dünya başkenti yapmak için aday olduğunu bildirdi.

Yavaş, 'Tüm Ankaralıların başkanı olmak istiyorum'
ankara, mansur yavaş, tüm ankaralılar, mansur yavaş aday, chp ankara adayı,

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bir Ankaralı olarak tüm Ankaralıların başkanı olmak ve Ankara'yı bir dünya başkenti yapmak için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu bildirdi. Yavaş, yaptığı yazılı açıklamada, 10 yıllık belediye başkanlığı deneyimi ve projeleriyle, 2009 yılında aday olduğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına kamuoyunun desteğiyle yeniden adaylığının gündeme geldiğini belirtti. CHP'nin teklifinin ardından dün yapılan Parti Meclisi toplantısıyla adaylığının kesinleştiğini anımsatan Yavaş, 30 Mart için büyük bir azim ve inançla çalışmalara başladığını ifade etti.
Yavaş, açıklamasında, "Şunu vurgulamak isterim ki bir Ankaralı olarak, bu kentte yaşayan herkesin, tüm Ankaralıların başkanı olmak ve sizlerle birlikte Ankaramızı bir dünya başkenti yapmak için büyükşehir belediye başkanlığına adayım. Ankara için adayım" ifadelerine yer vererek, adaylığıyla ilgili güzel dileklerini ileten Ankaralılara teşekkür etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...