Tgrt Haber
08 Kasım 2021 13:10

Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama: Lütfü Türkkan için istifa sinyali

İyi Partili Lütfü Türkkan, Bingöl’de şehit yakınına yönelik söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Türkkan Grup Başkanvekilliğinden ayrıldı. Kritik toplantı öncesinde açıklama yapan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, “Yapılanı asla meşru görmüyoruz. Bugün konuşacağız milletimize sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız” dedi.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama: Lütfü Türkkan için istifa sinyali
iyi parti,lütfü türkkan,yavuz ağıralioğlu,meral akşener,şehit

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür etti.  Skandal olayın ardından İyi Parti, Türkkan'ın Grup Başkanvekilliği görevine son verdi. Parti disiplin kurulu bugün 14.00'da ise Türkkan ile ilgili kararını verecek.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, şehit ağabeyine küfretmesi sonrası Grup Başkanvekili görevinden istifa eden Lütfü Türkkan ile ilgili açıklama yaptı. Ağıralioğlu, Türkkan ile ilgili, "Bugün konuşacağız milletimize sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.

LÜTFÜ TÜRKKAN İSTİFA EDECEK Mİ?

Yapılanın hata olduğunu belirten Yavuz Ağıralioğlu, “Yapılan hatadır. Hatayı meşrulaştırmak İçin söylemiyorum ama şehit yakınlarının da taşımak olduğu bir vakar var, bir adam genel başkanımıza galiz ağza alınmayacak laflar etmiştir" dedi.

Hatayı görmezden gelemeyeceklerini belirten Ağıralioğlu açıklamasında "Bugün konuşacağız, milletimize sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı. Hata yapanları makamdan çektiklerini ve kusuru görmezden gelmeyeceklerini vurgulayan Ağıralioğlu, Meral Akşener’in durumu asla müsamaha ile karşılamayacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...