Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2014 08:57

Yeni Başbakan bugün belirleniyor

AK Parti'nin bugün 'yeni genel başkanın kim olacağı' gündemiyle yapılacak MYK toplantısına Başbakan Erdoğan başkanlık edecek.

Yeni Başbakan bugün belirleniyor
başbakan erdoğan,yeni başbakan,

AK Parti’nin genel başkanının dolayısıyla Başbakan’ın belirleneceği olağanüstü kongresi 27 Ağustos’ta yapılacak. Bu kongreye  işaret edilecek genel başkan adayının ise bugün yapılacak Ak  Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında belirlenmesi bekleniyor. AK Parti MYK toplantısı saat 14.00’de yapılacak.
Toplantının önemli gündem maddesi Erdoğan sonrası genel başkan adayı yani başbakanın kim olacağı. İstişare süreciyle ilgili değerlendirmelerin ardından genel başkan adayının kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Bu isim sürpriz bir gelişme olmaz ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olacak.
MYK ÜYELERİ
Bu kritik kararı alacak olan MYK üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Ali Şahin, Süleyman Soylu, Mustafa Şentop, Hüseyin Çelik, Yasin Aktay, Nükhet Hotar, Abdülhamit Gül, Numan Kurtulmuş, Salih Kapusuz, Nureddin Nebati, Ekrem Erdem, Haluk İpek, Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş, Mihrimah Selma Satır, Ahmet Aydın, Mahir Ünal, Güldal Akşit ve Zafer Çubuklu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...