Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2014 14:44

Yıldız, '30 Mart'ta elektrik kesintisi olmayacak'

Yıldız, 'Elektrikle, enerjiyle alakalı herhangi bir kesinti öngörmüyoruz. Tüm mühendis, işçi ve teknisyen kardeşlerimizin izinleri kaldırıldı' dedi.

Yıldız, '30 Mart'ta elektrik kesintisi olmayacak'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Taner Yıldız,elektrik kesintisi,30 Mart'ta elektrik kesintisi olmayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 30 Mart'ta elektrik kesintisi olacağı iddiasına ilişkin, "Bu yerel seçimlerde pekçok dedikodu çıkabilir, bunlara vatandaşımız aldırış etmesin. Elektrikle, enerjiyle alakalı herhangi bir kesinti hamdolsun ön görmüyoruz" dedi. Bakan Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında geldiği İncesu ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, tarih yaklaştıkça seçimlerle ilgili pek çok spekülasyonlar yapıldığını, bunlardan birinin de elektrikle alakalı olduğunu belirtti. Türkiye genelinde Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a varıncaya kadar 21 dağıtım şirketinde hiçbir manipülasyona müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Yıldız, şunları söyledi:
"Şimdi TEDAŞ genel müdürümüze tekrar söyledim. Hiçbir manipülasyona müsaade etmeyecek şekilde inşallah çalışmalarımızı düzenliyoruz. Ne olacakmış? oy pusulaları tasnif edilirken elektrikler kesilecekmiş, neymiş AK Parti buradan oy devşirecekmiş. AK Parti’nin böyle bir şeye ihtiyacı yok. AK Parti aldığı helal oylarla 12 yıldır bu ülkenin idaresine irade koyuyor. Bu yerel seçimlerde pekçok dedikodu çıkabilir, bunlara vatandaşımız aldırış etmesin. Elektrikle, enerjiyle alakalı herhangi bir kesinti hamdolsun öngörmüyoruz. Tüm mühendis, işçi ve teknisyen kardeşlerimizin izinleri kaldırıldı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...