Tgrt Haber
28 Ocak 2014 22:06

Yeşil kahvenin zayıflama etkisi

Yeni zayıflama trendlerinden biri olan yeşil kahveyi duymuş olmalısınız.

Yeşil kahvenin zayıflama etkisi
kahve, kahve çekirdeği, yeşil çay, yeşil kahve, yeşil, kahve çekirdeği, yeşil kahve, ile zayıflama, yeşil kahve, ne işe yarar, yeşil kahve, nedir yeşil, kahve, nerede bulunur, yeşil kahvenin faydaları

Son dönemde özellikle kadınlar tarafından oldukça ilgi gören yeşil kahve. Yeşil kahve aslında bildiğiniz kahve çekirdeklerinden ibaret. Tek farkı, kavrulmamış olmasıdır. Kahve çekirdeği aslen yeşildir. Sadece kavrulmak gibi işlem geçirdiğinde kahverengi olmaktadır. İşlem geçirmediği içinde faydalı etkilerini kaybetmeden zayıflamada etkili olur. Peki, bunu nasıl başarmaktadır. Çok basit. İçinde bulunan kafein ve klorojenik sayesinden kişinin metabolizmasını hızlandırarak yağ yakımı sağlamaktadır. Anti-oksudan etkiye sahiptir. Böylece serbest radikallerin zarar vermesine engel olur. Özellikle şeker ve tansiyon hastalarının tüketmesi gereken bir üründür. Ayrıca enerji sağladığı için diyet sırasında tüketilmesi önerilmektedir. Zengin lif kaynağına sahip olduğundan tok tutma özelliği de bulunmaktadır. Kullanım şekline gelince; taze şekilde edindiğiniz yeşil kahve çekirdeklerini kahve öğütücüden geçirerek toz haline getiriniz. Tıpkı Türk kahvesi gibi pişirebileceğiniz gibi neskafe gibi demleme şeklinde de tüketebilirsiniz. Günde 3 kez ve şekersiz olarak tüketmeniz gerekir. Lezzetini de merak ettiğinizi biliyoruz. Tadı normal kahveye çok benzemektedir. Bu yüzden içerken zorlanacağınızı düşünmüyoruz. İlk yudumdan son yuduma kadar rahatlıkla tüketebilirsiniz. Özelikle kahve tiryakileri için muazzam bir içecek. Kahve keyfi yaparken zayıfladığınız fikri oldukça cazip geliyor değil mi? Şunu da belirtmek isteriz ki, bu ürünün son dönemde aşırı talep görmeye başlaması nedeniyle bazı kimseler yeşil kahve adı altında onunla alakası olmayan, işlenmiş çeşitli ürünler satmaktadır. Bu yüzden güvendiğiniz bir aktardan yada kahve satıcısından yeşil kahveyi denemenizi tavsiye ederiz. İnternet ortamında satılan ürünlerden özellikle uzak durmanız sizin ve bütçenizin yararına olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...