Tgrt Haber
18 Ocak 2022 12:25

3 gözlü 4 burun deliği olan buzağı hayrete düşürdü

Hindistan'da geçtiğimiz günlerde doğan bir buzağı ülkenin gündemine oturdu. Çiftlik sahibi, ahıra girdiğinde 3 gözlü, 4 burun delikli buzağıyı görünce şoke oldu.

3 gözlü 4 burun deliği olan buzağı hayrete düşürdü
hindistan,buzağı,göz,burun

Hindistan'da 14 Ocak'ta doğan bir buzağı, herkesi hayrete düşürdü. Çiftlik sahibi Neeraj Chandel, ülkesinde dini bir bayram günü dünyaya gelen buzağıyı görünce şaşkınlığa uğradı. Buzağının 3 gözü, 4 burun deliği olduğunu fark eden Chandel, dini bir bayram gününde doğması nedeniyle Hindu Tanrısı Shiva'nın ruhuna sahip olduğunu düşündüğünü söyledi.

Buzağının fiziksel özellikleri yalnızca 3 gözü, 4 burun deliği olmasıyla kalmadı kuyruğunun da örgü şeklinde olması dikkat çekti. Hindistan'ın dört bir yanından buzağıyı görmek için gelenler ahıra akın etti. 

3 gözlü 4 burun deliği olan buzağı hayrete düşürdü

Hint haber ajansı ANI'ye konuşan köylü Neelkumar Verma, şunları söyledi:

"Daha önce hiç 3 gözlü bir buzağı görmemiştim. Bizim inanışlarımıza göre o ilahi bir varlık. O Lord'un kendisinin bir reenkarnasyonu.''

3 gözlü 4 burun deliği olan buzağı hayrete düşürdü

Garip doğum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen hayvan sahibi Neeraj Chandel ise buzağının sağlığının iyi olduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Hayvanın ilk başta yaralandığını zannettik ancak öyle değilmiş. Sağlık raporu temiz çıktı. Şu anda çok iyi bakıyoruz.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...