Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2021 12:19

5 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi isyan ettirdi: En ağır cezayı alsın

​Bursa'da güpegündüz kapısının önünden götürdüğü 5 yaşındaki kız çocuğunu öperek taciz eden 45 yaşındaki sapık, olayı fark eden mahalle sakinleri tarafından yakalanıp feci şekilde dövüldü.

5 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi isyan ettirdi: En ağır cezayı alsın
taciz,dayak

Sapığın kız çocuğunu sokaktan götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansırken, mahalle sakinleri tacizcinin en ağır cezayı almasını istiyor.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TACİZ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesinde 45 yaşındaki bir fabrika işçisi, sokak ortasında oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu evinin önünden götürüp dar sokakta öperek taciz etti.

Olaya şahit olan diğer çocukların bağrışmaları üzerine mahalle sakinleri, Murat Ö. isimli zanlıyı yakalayıp linç girişiminde bulundu. Burnu kırılan ve kanlar içinde bırakılan Murat Ö., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Mahalle sakinleri evlerinin önünde yaşanan olaya isyan ettiler.

Çocuklarını sokağa çıkarmaktan korktuklarını ifade eden Müsebbiye Tosun, "Akşamüstü camın önünde kuran okurken bağrışma sesleri duydum. Cama çıktığımda koşuşturma vardı. Gitme, dur kaçırma kızı. Bırak çocuğu diyerek geçtiler. Gençler kavga ediyor herhalde diyerek içeriye girdim bende. Sonra bu olayın yaşandığını duydum."

"Bende dar aralığa giderek baktım. Öğrendim ki 5 yaşındaki çocuğun tacize uğramış. Mahalleli de hırpalamış biraz. Ben tutuklanmasını istiyorum. Benim de torunlarım var. Komşularımın da çocukları, torunları var. Çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz. Korkuyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...