Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 16:08 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 16:52

70’lik annenin bebek sevinci! “54 yıldır bebek sahibi olmayı bekliyordum”

Hindistan’da yaşayan 70 yaşındaki Chandravati adındaki kadın ile 75 yaşındaki kocası Gopichand, gördükleri başarılı tüp bebek tedavisi sonrasında çocuklarını kucağına aldı. 54 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen çift mutluluktan havalara uçuyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
70’lik annenin bebek sevinci! “54 yıldır bebek sahibi olmayı bekliyordum”
tüp bebek,hindistan,tüp bebek tedavisi

Hindistan'ın Rajasthan eyaletinde yaşayan ve 54 yıldır evli olan Chandravati- Gopichand çifti yıllardır çocuk sahibi olmayı bekliyordu. Biri 70 diğeri 75 yaşında olan çift bu hafta başında 3 kilo ağırlığında dünyaya gelen bebeklerini kucağına aldı. Başarılı bir ameliyat geçiren Chandravati, tüp bebek tedavisi sayesinde 54 yıllık hayallerinin gerçek olduğunu söyledi.

ANNE VE BEBEĞİN DURUMU İYİ

Askerdeyken bacağından yaralanan Gopichand’e doktorlar çocuk sahibi olamayacağını belirtmişti. Ancak evlendikten 54 yıl sonra çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Gopichand ve eşi Chandravati’nin gözlerinden mutluluk gözyaşları döküldü. “Tüp bebek hizmeti dünyadaki herkes için ulaşılabilir bir şey olmalı'” dedi. Yerel basında çıkan haberlere göre, anne ile bebeğin durumu gayet iyi.

70’lik annenin bebek sevinci! “54 yıldır bebek sahibi olmayı bekliyordum”

BAŞARILI TÜP BEBEK TEDAVİSİ

Çift, yıllarca çocuk sahibi olmanın özlemini yaşadı ancak hiç pes etmeden kontroller yaptırdı. Sonunda bir akrabaları vesilesiyle gittikleri bir tüp bebek merkezin çiftin yüzünü güldürdü. Üçüncü denemede başarılı olan tedaviyle çift bebeklerine kavuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...