Tgrt Haber
20 May 2020 12:56

Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti, Kızılay'la ücretsiz dağıtıldı

Merkezi Üsküdar, Altunizade’de bulunan Akti Farma firması yerli sermaye ile Almanya’da üretimini yaptığı Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti ürünlerinin dağıtımı için İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakıfları ve Kızılay Müdürlükleri ile iş birliği yapıyor.

Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti, Kızılay'la ücretsiz dağıtıldı
Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti, Kızılay

Hijyen ve temizlik konularının ön planda olduğu salgın döneminde evden çıkamayan ve ağız hijyenlerini devam ettiremeyen diş protezi kullanıcıları için başlatılan projede İstanbul’un birçok ilçesinde dağıtıma başlandı. Temizlenmeyen protezlerde bakteri oluşumunun yol açtığı sağlık problemleri ile ilgili farkındalık oluşturmak isteyen firma yetkilileri dağıtılmak üzere ilçe başına 600 paket ürünü hibe ederek yaşadığımız salgın döneminde hem hijyen konusunda tüm protez kullanıcılarına destek olmayı hedefliyor hem de eczanelerde satılan ürünün bedelsiz bir şekilde tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyor. Kadıköy ve Ataşehir ilçelerinde dağıtımı üstlenen Kızılay Müdürlükleri ilçelerdeki diş protezi kullanıcılarına ulaşmak için gönüllüleri ile çalışmalarını devam ettiriyor.

Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti, Kızılay'la ücretsiz dağıtıldı

15.05.2020 tarihinde ürünleri teslim alan Kızılay Kadıköy Şubesi Ramazan Bayramı için dağıtımını yapacağı lokum ve şekerle birlikte gittiği evlerde diş protezi kullanıcılarını da tespit ederek Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti’nin de dağıtımını yapacak.  17.05.2020 Pazar günü 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma izni sırasında Ataşehir’de parklarda ve yürüyüş güzergahlarında Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti dağıtımı yapan Kızılay Ataşehir Şubesine ise Akti Farma firmasının yetkilileri Aylin Göktürk ve Beril Öztoprak da eşlik ederek hem gönüllü olarak dağıtıma yardımcı oldular hem de ürünün kullanımını ve ağız hijyeninin vücut sağlığı açısından önemini anlattılar.

Aktident Diş Protezi Temizleme Tableti, Kızılay'la ücretsiz dağıtıldı

Sultangazi, Üsküdar, Avcılar gibi daha birçok ilçe ile iletişimde olan firma yetkilileri tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için dağıtımlarına devam edeceklerini, gelecek olan makul taleplere de sıcak bakıldığını ve değerlendirmeye alacaklarını, Ramazan Bayramı sonrasında Darülaceze ile de iş birliği yapacaklarını belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...