Tgrt Haber
20 Eylül 2022 07:23 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 16:50

Yiyecekleri saklamaktan çok daha ötesini yapan alüminyum folyonun sağlığa inanılmaz etkileri

Birçoğumuz alüminyum folyonun yiyecek kaplamaktan başka bir işe yaramadığını düşünür. Ancak kolaylıkla ulaşabileceğimiz bu materyal, mutfaktaki kullanımın çok daha ötesinde fayda sağlıyor. Özellikle yorgunluğa ve şişliklere oldukça iyi gelen alüminyum folyonun bu alandaki farklı kullanımlarını sizin için derledik…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Yiyecekleri saklamaktan çok daha ötesini yapan alüminyum folyonun sağlığa inanılmaz etkileri
sağlık,folyo,yorgunluk,ağrı

Çok yönlü bir materyal olan alüminyum folyo ile saçlarınızı kolayca kıvırabilir, barbekü ızgaranızı temizleyebilir ve hatta onunla ütü yapabiliyorsunuz. Fakat vücudunuzda alüminyum folyo kullanmanın birçok fiziksel rahatsızlığa çözüm olabileceğini muhtemelen bilmiyorsunuz. Yorgunluktan ağrıya ve şişliğe kadar birçok sağlık sorununa şifa olan alüminyum folyonun işte muazzam etkileri…

YORGUNLUKLA MÜCADELE EDİYOR

Alüminyum folyo yorgunluğa ciddi ölçüde iyi geliyor. Yıllardır bu amaçla kullanılan ve son derece etkili olan alüminyum folyonun yorgunluğunuzu alması için dondurucuya yerleştirmeniz ve bir süre beklettikten sonra yüzünüze yapıştırmanız gerekiyor.

GÖZ ALTI TORBALARINIZDAN KURTULUN

Yüzünüzle aynı uzunlukta birkaç şerit alüminyum folyo kesin ve yatmadan önce folyo şeritlerini dondurucuya yerleştirin. Sabah uyandığınızda bu şeritleri yüzünüze ve göz altı bölgenize yerleştirip yaklaşık 1 saat bekleyin. Yüzünüzdeki tüm şişliklerin indiğini muhtemelen göreceksiniz.

Yiyecekleri saklamaktan çok daha ötesini yapan alüminyum folyonun sağlığa inanılmaz etkileri

AĞRILARI YOK EDİYOR

Ağrılı bölgeye folyoyu rulo şeklinde sarın ve 8 ila 12 saat boyunca bekletin. Bu işlemi 10-12 gün boyunca hiç ara vermeden her gün yaptığınız takdirde kas ağrılarınızın azaldığını hatta geçtiğini görebilirsiniz. Amerikalı araştırmacılar, doktorların taze yanıkları folyo ile tedavi ettiğini ve oldukça başarılı olduğunu söylüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...