Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 15:45

İki sınır kapısı ve 2 havalimanında pazartesi aşılama başlıyor

Aşı uygulamasının yapıldığı havalimanları ve sınır kapılarının sayısı artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki sınır kapısı ve havalimanında daha pazartesi itibariyle aşı hizmetinin verileceğini duyurdu.

İki sınır kapısı ve 2 havalimanında pazartesi aşılama başlıyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,aşılama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla iki sınır kapısı ve havalimanında daha pazartesi itibariyle aşı hizmetinin verileceğini açıkladı.

Şu anda 48 havalimanının 38’inde yurt dışından gelen vatandaşlara 1. veya 2. doz aşı hizmeti sunuluyor. Benzer şekilde 4 ildeki kara sınır kapılarında da şu an aşı hizmeti veriliyor.

"SAYILAR ARTACAK"

Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "48 havalimanından 38’inde yurt dışından gelen vatandaşlarımıza 1. veya 2. doz aşı hizmeti sunuyoruz. 4 ilimizdeki kara sınır kapılarında şu an aşı hizmeti var. İki sınır kapımız ve 2 havalimanında aşı pazartesi başlıyor. Sayılar artacak" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...