Tgrt Haber
24 Ekim 2021 11:13

X-ışınları ile ortaya koydular! İşte aşılı ile aşısızlar arasındaki ölümcül fark

X-ışınları, Covid'e karşı aşılanmışla aşılanmamış insanların akciğerlerinde meydana gelen farkın ölümcüllüğünü ortaya koydu.

X-ışınları ile ortaya koydular! İşte aşılı ile aşısızlar arasındaki ölümcül fark
Covid-19,zatürre,aşı,aşısız

İngiltere’de Deer Valley Tıp Merkezi'nden Dr. Sam Durrani, X-ışınları ile aşılanmışla aşılanmamış kişilerin akciğerlerindeki büyük farkı ortaya koydu. Araştırmada, Covid bulaşmış aşılı hastaların akciğerlerine daha fazla hava aktığı ortaya çıktı. Aşısız bir kişiden alınan tarama görüntüsünü anlatan Durrani, hastaların akciğerlerinin çok tıkalı olduğunu ve bunun tüm vücuttaki oksijen akışını sınırladığını belirtti. “Gerçekten hastalanan insanlar sadece aşılanmamış insanlardır” diyen Durrani, Covid’in iç organlar üzerinde şok edici etkisi olduğunu söyledi. 

X-ışınları ile ortaya koydular! İşte aşılı ile aşısızlar arasındaki ölümcül fark
Durrani, aşısız olup hastanede Covid tedavisi gören hastaların büyük çoğunluğuna oksijen verilmesi gerektiğini söyledi. Aşılı bir hastanın nefes darlığı gibi ağır semptomlarla hastaneye gelse bile asla aşılanmamış bir kimse kadar kötü olmadığını kaydeden Durrani, bu farkı BT taramalarında gördüklerini açıkladı.  Durrani, “Aşılar, Covid'e yakalanan insanların çoğunda ciddi hastalıkların ve ölümün önüne geçilmesinde başarılı oldu. Ancak bu aşı vurulmayanlar için pek mümkün olmadı” ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...