Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2021 21:56

Bakan Koca, 40 milyonuncu aşıyı yapan doktoru paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan aşı miktarının 40 milyon 300 bini aştığını açıkladı. Koca, 40 milyonuncu aşıyı yapan sağlık personelinin fotoğrafını paylaştı.

Bakan Koca, 40 milyonuncu aşıyı yapan doktoru paylaştı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,aşı miktarı

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan birinci ve ikinci doz aşı miktarı 40 milyonu aştı.

Türkiye, yoğun şekilde aşılama programına devam ediyor. Son bir haftada günlük aşılama miktarının 1 milyonu geçtiği ülkede, vatandaşlar, Sinovac ve BioNTech aşılarından istediğini tercih edebiliyor.

SAĞLIK PERSONELİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresinden, 40 milyonuncu aşıyı yapan sağlık personelinin fotoğrafını paylaştı.

Bakan Koca, "Yer: İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi. Saat 15.45. Dr. Gülşah Hanım çok mutlu. 40 milyonuncu aşıyı o yaptı. Yani, yapmıştı. Çünkü şu an 40 milyon 300 bini aştık." açıklamasında bulundu.

Bakan Koca, 40 milyonuncu aşıyı yapan doktoru paylaştı

EN ÇOK AŞIYI YAPAN HEMŞİREYİ DE PAYLAŞTI

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı diğer paylaşımda, “Mersin’de bugün en çok aşıyı hemşire Meryem Mavi yaptı. 323 aşı yapan hemşire arkadaşımız Mersin Şehir Hastanesi’nde görevli. Meryem Hanım ve doktor olan eşi salgının zor günlerinde Covid-19’a yakalanmışlardı” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, 40 milyonuncu aşıyı yapan doktoru paylaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...