Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2021 19:00

Bakan Koca'dan Akşener'in 'Kovidli hasta' iddiasına cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medyadan yaptığı 'Avrupa’nın Kovidli hastalarını kabul etmek ne demek?' paylaşımına cevap veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Üzerinde siyaset yaptığınız konu, Avrupa’da yaşayan 5 milyon insanımızdan Covid-19’a yakalananların İstanbul’da, bir acil durum hastanemizde tedavi olabilmeleri konusudur” dedi.

Bakan Koca'dan Akşener'in 'Kovidli hasta' iddiasına cevap
fahrettin koca,meral akşener,kovid,koronavirüs

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge ile yaptığı görüşmede gündeme gelen Avrupa'daki Kovid-19 hastalarının tedavisiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

5 MİLYON İNSANIMIZIN TEDAVİ OLMALARI KONUSUDUR

Koca, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge ile yaptığı görüşmede gündeme gelen Avrupa'daki Kovid-19 hastalarının tedavisiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Sayın Bakan, Avrupa'nın Kovid'li hastalarını kabul etmek ne demek? Milletimizi, sağlıkçılarımızı yeni varyantlarla karşılaşma riskine nasıl sokarsınız?" paylaşımını alıntıladı.

Bakan Koca'dan Akşener'in 'Kovidli hasta' iddiasına cevap

Koca, şunları kaydetti:

Sayın Meral Akşener, üzerinde siyaset yaptığınız konu, Avrupa'da yaşayan 5 milyon insanımızdan Kovid-19'a yakalananların İstanbul'da, bir acil durum hastanemizde tedavi olabilmeleri konusudur. Alman Sağlık Bakanı yoğun bakım kapasitelerinin dolmaya başladığını açıkladı.

Bakan Koca'dan Akşener'in 'Kovidli hasta' iddiasına cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...