Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2021 20:50

Bakan Koca'dan "aşı bulunmuyor" iddialarına yalanlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık personellerinin özlük haklarıyla ilgili adımların ortak iradeyle atıldığını belirtti. Türkiye'de ilaç tedariki konusunda sorun yaşandığı iddialarına cevap veren Bakan Koca, konuyla ilgili çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Bakan Koca'dan "aşı bulunmuyor" iddialarına yalanlama
FAHRETTİN KOCA,SAĞLIK BAKANI,İLAÇ

Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sağlık çalışanlarının maaşları, özlük hakları konusunda atılacak adımları ortak iradeyle atmalıyız dedik. Bakanlığımıza verdiğiniz destek için şükran duyuyor ve desteğinizin son noktaya değin devam edeceğine inanıyorum.

"İLAÇ BULUNMUYOR HABERLERİNİN GERÇEKLE İLGİSİ YOK"

Türkiye'de ilaç bulunamıyor haberlerinin somut gerçekle ilgisi yoktur. Somut gerçek 'Türkiye'ye pahalı ilaç satmaya çalışıyoruz ama satamıyoruz' feryadıdır. Hastamızı dermansız bırakmayız.

Ülkemizde aşı geliştirecek, biyoteknolojik ürün geliştirecek ve üretecek modern bir merkeze kesinlikle ihtiyaç var. Bu konudaki hazırlığımızı tamamladık. Dün itibariyle bu tesisin ihale süreci başladı. Çok yakında tüm detaylarını paylaşacağız. Rahmetli Refik Saydam'ın mirasına sahip çıkıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...