Tgrt Haber
03 Temmuz 2014 21:32

Bakanlık'tan o haberlere yalanlama geldi

Sağlık Bakanlığı, "Öyle kimsesizler ki" ve "Kanser hastası eşini hastaneye böyle götürüyor" başlıkları ile yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bakanlık'tan o haberlere yalanlama geldi
bakanlık, sağlık bakanlığı, haberler,

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün bazı medya organlarında "Öyle kimsesizler ki" ve "Kanser hastası eşini hastaneye böyle götürüyor" başlıkları ile yer alan haberlerle ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtildi. Açıklamada, "Sivas İl Sağlık Müdürlüğü'nün konuyla ilgili incelemesi sonrasında E.T'nin haberde iddia edildiği gibi 70 yaşında değil 56 yaşında olduğu, Sivas ve çevre ilçelerinde kanser ile ilgili bir tedavi almadığı ve düzenli olarak hastanelerde veya aile sağlığı merkezlerinde enjeksiyon yaptırmadığı tespit edilmiştir. Dolayısıyla söz konusu kişinin iddia edilen koşullarda sağlık kuruluşlarımıza getirildiği bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...