Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 May 2014 14:31

Bakın kıyma diye bize ne yediriyorlar

Ünlü restoran sahibi Cüneyt Asan, gıda teröristlerinin son hilesi olan etsiz köftenin nasıl yapıldığını açıkladı.

Bakın kıyma diye bize ne yediriyorlar
kıyma,cüneyt asan,gıda hilesi,etsiz köfte,

Daha fazla kâr etmek için uğraşan işletmecilerin uyguladığı taktiği gözler önüne seren Cüneyt Asan, bu köftenin yüzde yüz kanserojen olduğunu vurguladı. Asan, sahte köfte için "Doğru olmayan malzemelerle birleştiğinde atom bombası olur. İnsanları mahveder" derken, 'Ahlâk ve vicdanı oturmamış insanlar bunu kâra dönüştürmek için kullanıyorlar. 15-30 TL'ye köfte, salam, sosis, sucuk alıyorsanız mutlaka bunu yiyorsunuz anlamına gelir." dedi.
ETSİZ KÖFTE NASIL YAPILIYOR?
Daha fazla para kazanmak isteyen işletmecilerin uyguladığı taktiği bir bir anlatan Cüneyt Asan, tavuk, yürek, ekmek ve yağ olduğunu söyledi. Hazırladığı harca tuz , yağ ve karabiber ekleyen Asan, gerçek etteki kan görevini görmesi için de bir bardak suya 'karbin' isimli bir boya kattı. Hazırlanan maddeleri iki kez kıyma makinesinden geçirten Asan, insanların gerçek kıyma ile kendisinin hazırladığı etsiz kıymayı anlayamayacağını söyledi. Asan, pişirdikten hatta sahte köftenin yendikten sonra bile fark edilemeyeceğini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...