Tgrt Haber
07 Ekim 2021 15:35

Son dakika! BioNTech/Pfizer aşısından 5-11 yaş için acil kullanım izni başvurusu

Son dakika haberi: ABD'li ilaç şirketi Pfizer, Alman şirket BioNTech ile birlikte geliştirdikleri koronavirüs aşısının 5-11 yaş çocuklar arasında kullanılması için ABD Gıda ve İlaç Dairesi'ne (FDA) başvurduklarını açıkladı.

Son dakika! BioNTech/Pfizer aşısından 5-11 yaş için acil kullanım izni başvurusu
pfizer,biontech,aşı,acil kullanım

ABD'li ilaç şirketi Pfizer'in resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda, Kovid-19 aşısının 5-11 yaş arası çocuklarda kullanımı için başvuruda yapıldığı duyuruldu.

Pfizer'in yeni tip koronavirüs salgınına karşı BioNTech ile birlikte geliştirdiği aşının 5-11 yaş çocuklar arasında kullanılması adına acil kullanım izni başvurusunda bulunduğunu duyurmasıyla birlikte,  ABD Gıda ve İlaç Dairesi'ne (FDA) yapıla başvuru duyurusu sonrasında ise Beyaz Saray'dan açıklama geldi. 

NTV'nin haberine göre, Beyaz Saray Kovid ile Müdahale Koordinatörü Jeff Zients, FDA’nın ay sonunda 5 ila 11 yaş arası çocuklar için acil kullanım izni başvurusunu inceleneceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...