Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2015 18:27

Bu kez de Karaman'da MERS şüphesi

Karaman’da umre ziyareti sonrası evinde rahatsızlanan ve Devlet Hastanesi’nin acil servisine başvuran 78 yaşındaki H.A. mers virüsü şüphesiyle Konya’da daha donanımlı başka bir hastaneye sevk edildi.

Bu kez de Karaman'da MERS şüphesi
karaman, mers,

Karaman’da yaşayan ve 10 gün önce Umre’den gelen 78 yaşındaki H.A., yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Tahliller sonucu Mers virüsünden şüphelenen doktorlar hastaneyi alarma geçirdi. Dahiliye acil servise bir süreliğine içeri kimseyi almama kararı alan doktorlar, servisteki hastaları da hastanenin Cerrahi Acil Servise gönderdi. Mers virüsünden şüphelenilen H.A. ise, özel kıyafet giyen sağlık görevlileri eşliğinde ambulansla daha donanımlı olan Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanın geldiği dahiliye acil servisi de kapatıldı. Bu bölümün dezenfekte edildikten sonra hastalara bakmaya başlayacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...