Tgrt Haber
09 Eylül 2021 11:53

'Bugün simge bir gün' diyerek paylaştı! Bakan Koca'dan sürpriz toplantı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından meraklandıran bir tweet attı. Paylaşımında 'Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün' diyen Bakan Koca, bugün saat 18.00'da açıklama yapacağını duyurdu.

'Bugün simge bir gün' diyerek paylaştı! Bakan Koca'dan sürpriz toplantı
fahrettin koca,sağlık,koronavirüs

Son dakika haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından sürpriz bir toplantı yapacağını duyurdu. Sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada Bakan Koca, "Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün!" diyerek bugün saat 18.00'da açıklama yapacağını duyurdu. 

BAKAN KOCA'DAN MERAKLANDIRAN TWEET

Bakan Koca, meraklandıran paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün! 18:00’da, rutin seyrin dışında bir konuşmayla huzurlarınızda olacağım. Gündeminizdeki konular, başlıklarımız arasında. 18:00’da buluşmak üzere.

AŞILAMADA 100 MİLYONA DOĞRU

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde aşılama çalışmaları devam ediyor. Salgına karşı yapılan toplam aşı sayısı 100 milyona dayandı. Uygulanan 1. doz sayısı ise 50 milyonu geçti. İki doz aşı yapılan kişi sayısında ise 40 milyona yaklaşıldı.

'Bugün simge bir gün' diyerek paylaştı! Bakan Koca'dan sürpriz toplantı

Bakan Koca'nın açıklaması merak uyandırırken, sosyal medyada paylaşılan tahminler dikkat çekti. Aşılamada 100 milyon sınırına gelinmiş olmasına dikkat çekilen paylaşımlarda "100 milyonuncu dozu açıklayacak" yorumları yapıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...