Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 17:34

Buz lazer ile yaza ışıl ışıl bir ciltte girmeye hazır mısınız?

Yüzyıllardır var olan kadınların en büyük sorunu kıllarıdır. Evet yanlış duymadınız, her kadın güzel görünmek ister ve bunun için de saçlarını tarar, kıllarını keser, güzel kokular sürer.

Buz lazer ile yaza ışıl ışıl bir ciltte girmeye hazır mısınız?
buz lazer

Bu bugün nasılsa, bin yıl öncede aynıydı. Değişen tek şey ise tabii ki günümüzde daha fazla imkana sahip olmamızdır. İmkân demişken birçok lazer epilasyon uygulaması olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır. Şimdilik biz size buz lazerden bahsedecek ve avantajlarını anlatacağız. Eski yöntemleri incelediğimiz zaman, ağda ilk sırada gelmekte ve dünyanın çeşitli yerlerinde, farklı içeriklere sahip bu ağdalar ile vücutta ki kıllar yüz yıllardır alınmaya çalışılmaktadır.
Başarı olduğu kesin olsa da ne yazık ki kıllar çok hızlı bir şekilde uzadığı için sürekli yapmak belirli bir süre sonra işkenceye dönüşüyor. Ağda içerisinde bulunan bileşenleri sayesinde sert bir reçine haline dönüşmektedir. Bu nedenle önce ağda ayrı bir yerde ısıtılıyor ve daha sonra uygulama bölgesine ılık olarak akıtılıyor. Soğuma işlemi tamamlanmadan ise büyük bir kuvvet uygulanarak çekiliyor. Acıya alışanlar için artık ağda acılı değil, belki keyifli bile geliyordur. Bunun vücuda yapıştırılması ve sonrasında el ile çekilmesinin ardından, deride bulunan kıllar köklerinden çekilmektedir. Bu uygulamanın oldukça acılı ve ağrılı olduğu kesin olduğu için, bir kadın olarak sizde bu çileyi çekmişsinizdir veya halen çekiyorsunuzdur.

Buz lazer ile yaza ışıl ışıl bir ciltte girmeye hazır mısınız?

Buz Lazer İle Tanışma Vaktiniz Gelmiş!

Artık bunlardan sıkıldıysanız sizinde buz lazer ile tanışma vaktiniz geldi demektir. Buz lazerin vücutta her yere uygulanıyor olması ve kadınlarda ile erkeklerde de etki ettiği için, oldukça yoğun bir talep gördüğünü de söyleyebiliriz. Tercih edilen bölgelerin başında ise tabii ki yüz, bikini bölgesi, bacak, sırt, kaş arası, kulak içi, kulak üstü, koltuk altı, göbek kısmı, omuz bölümü gibi tüm yerler geliyor. Yani buz lazer ile tepeden tırnağa kıllardan kurtulabilirsiniz. Evet ayak parmaklarınızda çıkan kıllardan da bu sayede arınabilirsiniz. Buz lazer en gelişmiş epilasyon türlerinin başında geliyor. Bu ismi cihazın uygulama yönteminden aldığını söyleyelim. Soğutucu buz başlığı ile kıl köklerini donduruyor ve bu kökleri tahrip ederek, kıl çıkmasını da engelliyor. Başlık 4 cm'lik lazer ışınları yollayan bir ekrana sahip ve uygulama boyunca cildinizi soğutarak işlem yapıyor. Ancak bu işlem sırasınca acı ya da ağrı hissetmeden uygulamanın tamamlanmasını bekliyorsunuz.

Başlıklar çeşitli özelliklerde olması nedeni ile istenmeyen tüylerin bulunduğu bölgede ütüleme hareketi yaparak, kılların giderilmesi sağlanıyor. Yüz için farklı başlıklar ya da dalga boyları uygulanırken, genital bölge için farklı, bacaklar için farklı uygulamalar yapılıyor. Ayrıca başlıklar ten rengine ve kıl durumuna göre de ayarlanıyor ve buna göre başarılı sonuçlar elde ediliyor. Buz lazer yaptırmadan bir gün önce, uygulamanın yapılacağı bölge jilet ile temizlenmesi gerekiyor. Bu sayede kıl kökleri görünür olacak ve rahat işlem yapılacak. Tüy dökücü kremler ya da ağda ile temizleme işlemi yapmamalısınız.

Buz lazer başlığın gönderdiği lazer ışınlarının kıl köklerini görebilmesi için, deri üstünün pürüzsüz olması ama deri altında ise kıl köklerinin görünmesi gerekiyor. En azından lazer ışınlarının ulaşması gerekiyor. Böyle olunca da pratik bir uygulama haline gelen buz lazer epilasyon, soğutucu jel yardımı ile bölgenin daha başarılı sonuçlar elde ederek kıllarından kurtulmasını sağlıyor.

Buz lazer ile yaza ışıl ışıl bir ciltte girmeye hazır mısınız?

Buz Lazer İle Kıllardan Sonsuza Kadar Kurtulur Muyum?

Hem evet ve hemde hayır. Öncelikle kılların nasıl çıktığını bilmeniz gerekiyor. Diyelim ki kılları aldırdınız ve ileride hormon bozukluğuna neden olacak hiçbir ilaç kullanmadınız. Bu durumda ömrünüzün sonuna kadar kıllara veda edebilirsiniz. Çünkü hormon nedeniyle kıllar daha hızlı çıkabiliyor. Bu hormon bozuklukları ise kullandığımız ilaçlar nedeniyle sıklıkla karşılaştığımız durumların başında geliyor. Ancak şunu da unutmayın ki, sağlık her şeyden önemlidir. Bunun haricinde ise buz lazer, FDA onaylı, patentli cihazlar ile yapıldığı zaman sonuç kalıcı olacaktır. Kişide herhangi bir hormonal rahatsızlık olmadığı sürece lazer epilasyon sonrası kıllar yeniden çıkmaz.
Buz lazer teknolojisi günümüzdeen gelişmiş epilasyon yöntemi olarak bilinmektedir. Aynı anda farklı kıl tiplerine de işlem yapabilecek dalga boylarına sahiptir. Böylelikle hem ince ve açık renkli hem de kalın kıllardan kurtulmuş olacaksınız. Farklı dalga boyları ile geniş yüzeylere de hitap ederek etki etmektedir. Bu sayede seans süreleri daha düşük olmaktadır. Son teknolojiye sahip buz lazer epilasyon sonrasında gitmiş kıllarda yeniden artış görülmez.

Eskiden lazer epilasyon yöntemleri, güçsüz ve açık renkli tüylerde sonuç vermiyordu. Buz lazer sayesinde dünya genelinde bu problemin ortadan kalktığını da söyleyebiliriz. Buz epilasyon konforlu ve vücudun her bölgesinde etki eden bir lazer tedavisi olarak karşımıza çıkıyor. Profesyonel güzellik uzmanları tarafından müşterilerine sağlanan bu yöntem, dünyayı kasıp kavurduğu gibi, ülkemizde de ciddi bir talep görmektedir. Sahip olduğu teknoloji ile artık hem kalın hem de ince tüyler kesin olarak ortadan kaldırılabilir.

Buz Lazer İle Yazın Tadını Çıkarın

Kendi cilt tipinize ve tüy yapınızaen uygun lazer epilasyonu arıyorsanız eğer, bu teknolojileri de bilmeniz ve haklarında daha detaylı bilgilere sahip olmanız gerekiyor. Lazer epilasyon fiyatları, uygulanacak epilasyon türüne bağlı olarak değişebilmektedir. Buz lazer fiyatları ise sadece kıl yoğunluğu, kıl rengi, ten rengi, ten hassaslığı ve uygulandığı bölgeye göre değişim göstermektedir. Lazer epilasyon yaptırırken en dikkat edilmesi gereken husus ile, uygulamayı yapacak kişilerin uzman ve yetkili kişiler olmasıdır. Merdiven altı uygulama yapan kişilerin oldukça fazla olduğu konusunda sizleri uyaralım.

Yılın her ayı buz lazer yaptırabilirsiniz. Hem yaz aylarındahem kış aylarında buz lazer ile kıllardan güvenle kurtulabilirsiniz. Uygulama bronz tenliler ve beyaz tenli kişilerde etkili çözüm sağladığından dolayı istediğiniz zaman diliminde seanslara başlayabilirsiniz. Epilasyon sonrası ten rengi fark etmeksizin güneşlenecek kişilerin mutlaka yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmaları gerekmektedir.

Buz lazer ile yaza ışıl ışıl bir ciltte girmeye hazır mısınız?

Buz Lazer Acı Yapar Mı?

Buz lazer epilasyon diğer epilasyon yöntemlerine göre acısız ve ağrısız olmaktadır. Ancak burada ana etkenin soğutucu jel olduğunu da söyleyelim. Çünkü bu jel bacağınızın uyuşmasını sağlıyor ve acı hissetmiyorsunuz. Uyuşukluk ise soğuk nedeniyle oluyor, ekstra bir durum bulunmuyor ve lazer işlemi yapılırken hafif hafif bu duygu geçmeye başlıyor.

Son zamanlarda birçok kadın vücutlarında bulunan istemeyen tüylerinden kurtulmak için buz lazer tercih ediyor. Bunu tercih etmelerinin nedeni sadece acısız olduğu için değil. Tabii ki acı bir tercih meselesi olsa da, buz lazer ile tam 6 tip ten rengine sahip kadın en iyi sonuçları alabiliyor. Ayrıca epilasyonun hızlı olması, seansların daha kısa sürmesi ve buna rağmen uygun buz lazer fiyatları ile epilasyon yapılması da avantajları arasında yer alıyor. Yapılan bu tedaviden kadınlarda %90 oranında başarı sağlanırken %10 oranında kadınlarda başarı sağlanmıyor. Bunun en büyük nedeni ise bazı kadınlarda hormon bozukluklarının olmasından kaynaklandığı tespit edilmiş durumda.

Artık Kılları Hayatınızdan Çıkarın

Geçmişe nazaran kadınların daha şanslı olmasından dolayı, bugün yüzyıllar boyunca kadınların başına dert olan kıllardan sadece 5-6 seansta ve birkaç ayda kurtulabilirsiniz. Birçok farklı yöntem kullanarak kobay olmak yerine, en iyi ve en sağlıklı işlemler arasında ilk sırada yer alan buz lazer epilasyonunu tercih etmelisiniz. Üstün teknoloji olan ve şu an için lazer epilasyonlar arasında en iyi olarak görülen buz lazer, dünya genelinde ise soprano ice olarak biliniyor.
Tüm bunlar ele alındığı zaman, her anlamda oldukça etkin olan buz lazer epilasyon sayesinde artık kılları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. En iyi lazer epilasyon uygulaması olmasından dolayı, harika ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanız da kaçınılmaz olacaktır. Ağrısız ve acısız olması da tabii ki tam bir avantaj olarak karışımıza çıkıyor ve sizlere keyifli ve konforlu bir şekilde kıllardan kurtulma imkânı sunuyor.

Günümüze kadar buz lazer epilasyonun herhangi bir sağlık sorununa yol açtığı gözlemlenmemiştir. Ama burada profesyonel güzellik uzmanlarını tercih etmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Sonrasında ise bu kişiler ile görüşerek buz lazer fiyatları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Sonrasında ise gerekli epilasyon işlemlerine aşlayarak kılları hayatınızdan çıkarmalısınız.
Buz lazer ile yaza ışıl ışıl bir ciltte girmeye hazır mısınız? 
Sağlıklı bireylerde buz lazer herhangi bir sağlık sorununa neden olmazken, hamileler için bu durumun geçerli olmadığını da söyleyelim. Çünkü hamilelerin sadece buz lazer değil, hiçbir lazer uygulamasına girmemeleri gerekiyor. Öyle ki röntgen çekilmesi dahi yasak olduğunu düşünürsek eğer, hamilelerin buz lazer yaptıracağını düşünmekte yanlış olur. Ayrıca bu sadece gebe olanlar için değil, yakın zamanda hamilelik ihtimali olan kişiler içinde geçerlidir. Emzirme döneminde de uygulama bölgesine göre değerlendirilmeli ve ayrıca doktorunuzdan bilgi almalısınız.

Kaynak: https://www.pervindincer.com/buz-lazer/

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...