Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 07:10

Harvardlı bilim insanından çarpıcı açıklama: Covid-19 laboratuvar ürünü, Çin örtbas etti

Harvardlı bilim insanı Alina Chan, İngiltere Avam Kamarası’nda, yeni tip corona virüsün (Covid-19) laboratuvarda genetik mühendisliğiyle oluşturulduğunu açıkladı. Hedef olarak ise virüsün ilk ortaya çıktığı Wuhan’daki laboratuvarı işaret etti.

Harvardlı bilim insanından çarpıcı açıklama: Covid-19 laboratuvar ürünü, Çin örtbas etti
corona virüs,,covid 19,,sağlık,,çin,,ingiltere,

Harvard Üniversitesi'nde Moleküler Biyoloji Uzmanı olan Dr. Alina Chan'den çarpıcı bir açıklama geldi. Chan, koronavirüsün laboratuvarda oluşturulduğunu söyledi. 

Dr. Alina Chan, İngiliz milletvekillerine yeni tip corona virüsün kökenleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dr. Chan, pandeminin kaynağının Wuhan'daki laboratuvar sızıntısı olduğunu öne sürdü. Virüsün genetik mühendisliği ile oluşturulduğunu iddia etti.

ÇİN ÖRTBAS ETTİ

İngiliz Avam Kamarası’nda milletvekillerine bilgi veren Chan, Çin Komünist Partisi'nin iki yıl önce Wuhan'daki orijinal salgını örtbas ettiğini savunarak şunları söyledi: Hepimiz corona virüsün, Huan Deniz Ürünleri Pazarı'ndaki insanlar arasında yayıldığı konusunda hemfikiriz. Ancak, virüsün hayvan kaynaklı olduğuna işaret eden bir kanıt yok. Bu noktada laboratuvar kaynaklı bir kaynağın doğal kaynaktan daha olası olduğunu söyleyebilirim.

Covid-19'un kökenleri, Dünya Sağlık Örgütü ve diğer kurumlarının iki yıldır araştırmasına rağmen tespit edilemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...