Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 10:35 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 12:46

Dana eti diye satılan sucuktan başka hayvanın eti çıktı

Mersin'de gıda denetimine çıkan zabıta ekipleri, etiketsiz satılan dana eti sucuklarını incelemeye aldı. Yapılan incelemenin sucuğun içinde dana eti değil başka bir hayvanın eti olduğu tespit edildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Dana eti diye satılan sucuktan başka hayvanın eti çıktı
sucuk

Mersin'in Tarsus ilçesinde yapılan gıda denetimi sırasında üreticinin sahtekarlığı günyüzüne çıktı. Etiketsiz dana eti olarak satışa sunulan kilolarca sucuğun içerisinde tavuk eti olduğu anlaşıldı.

SUCUKLARA EL KONULDU

Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi ve satışına yönelik yaptıkları denetimde Ergenekon Mahallesi’nde etiketsiz olarak satılan dana etinden sucuklara el koydu. Serolojik analiz incelemesi sonucunda dana eti olarak piyasaya sunulan sucuğun tavuk eti içerdiği ortaya çıktı.

Bu ürünlerin satışıyla alakalı gerekli incelemeyi yapan ekipler, vatandaşa da gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Yetkililer, ilçede denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...