Tgrt Haber
28 Mart 2015 02:38

Dev hastane 1 yıl sonra teslim edilecek

Tam 1,5 milyon metrekarelik Bilkent Şehir Hastanesi 1 yıl sonra teslim edilecek

Dev hastane 1 yıl sonra teslim edilecek
Bilkent Şehir Hastanesi, hastane,

1,5 milyon metrekarelik kapalı alana sahip olacak Bilkent Şehir Hastanesi'nin yüklenici firma tarafından 1 yıl sonra teslim edileceğini belirten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bilkent, 3 bin 650 yataklı çok büyük bir kompleks olacak” dedi.  Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2'si Ankara'da bulunana toplam 15 şehir hastanesiyle ilgili hukuksal ve idari anlamda bir sorun kalmadığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, şehir hastanelerinin Türkiye'nin sağlıktaki gelecek vizyonu için çok önemli olduğunu belirtti. Müezzinoğlu, ülke genelinde 15 şehir hastanesinin ihale süreçlerinin tamamlandığına işaret ederek, özellikle Ankara Bilkent'teki inşaatın hızla devam ettiğini bildirdi. Bakan Müezzinoğlu, şunları söyledi:

3 BİN 650 YATAKLI TESİS
"Ankara Bilkent'in yüklenici firması, inşallah bizleri mahcup eder. Onlar, bize seneye bu vakitte teslim edeceklerini söylüyor. 3 bin 650 yataklı çok büyük bir kompleks, taahhütten 1,5 yıl erken teslim edilecek. Hastanenin kapalı alanı yaklaşık 1,5 milyon metrekare. 15 şehir hastanesiyle ilgili şu anda Bakanlık olarak yasal anlamda, hukuksal ve idari anlamda bir sorun kalmadı. 12-13'ü yolunu buldu. Fiilen, inşaatlarına başlandı. Diğer bir iki tanesi de basit idari veya bürokratik, hukuksal sorunları çözüldükten sonra aşamaları tamamlanmış olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...